Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στο «Σόι σου»
Media

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στο «Σόι σου»

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ενσαρκώνει τον Δημήτρη σε έναν κόντρα ρόλο για εκείνον, στην κωμική σειρά Το σόι σου. 

Ο Δημήτρης γνωρίζεται με την Μπέλα σε ένα κλαμπ και περνούν το βράδυ μαζί. Έτσι, αναπόφευκτα την επόμενη μέρα τον γνωρίζει όλη η οικογένεια. Κανείς δεν έχει αμφιβολία πως πρόκειται για τον τέλειο άντρα.

«Με τον σκηνοθέτη της σειράς, Γιώργο Σιούγα, έχουμε μοιραστεί πολλές μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν. Με τον Γιώργο πλέον τολμώ να πω ότι είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Έχουμε μια κοινή αντίληψη γιο τη δουλειά, έχουμε παρόμοιο χιούμορ και με πολύ μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την πρόταση του να κάνω γκεστ στη σειρά, που θέλε: να την μπολιάσει με πολλούς νέους χαρακτήρες και γνωστούς ηθοποιούς, αναδεικνύοντας, αν θέλεις, και το χιούμορ των χαρακτήρων αλλά και των ηθοποιών που έρχονται ως φιλοξενούμενοι σε ρόλους-έκπληξη. Οφείλω, λοιπόν, να πω ότι ο Γιώργος με έπεισε» τόνισε στο Mytv.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον ηθοποιό σε έναν τόσο κωμικό ρόλο και ο ίδιος δεν διστάζει να παραδεχτεί πώς, «αν δεν ήταν ο Γιώργος Σιούγας, ίσως να μην τολμούσα να κάνω μια τέτοια ανατροπή ως ηθοποιός και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν κάτι που εγώ δεν έχω ξαναδοκιμάσει και ξέρεις, καμιά φορά, όταν δεν έχεις δοκιμάσει κάτι στο παρελθόν, δεν είσαι και σίγουρος αν θα βγει ωραίο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved