Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν διεκδίκησα ποτέ θέση παρουσιάστριας»
Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν διεκδίκησα ποτέ θέση παρουσιάστριας»

 «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένα καινούργιο ξεκίνημα. Πώς πήρε την απόφαση η Ζήνα Κουτσελίνη να περάσει μπροστά απ’ τις κάμερες;

«Αυτήν τη φορά δεν το σκέφτηκα. Ήταν τόσο δελεαστική η πρόταση και το concept της εκπομπής που είπα: «αφού υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σ’ αυτή την ιδέα και θέλουν να την υλοποιήσω, εγώ τάσσομαι μαζί τους». Στη δουλειά παθιάζομαι πολύ και είδα πως με πίστεψαν πολύ για να το κάνω. Ισως να μέτρησε και το γεγονός πως μίλησα κι εγώ για τις αλήθειες της ζωής μου σε τηλεοπτικές εμφανίσεις πέρσι» τόνισε στο TV Έθνος.

-Η πρόταση ήταν «πακέτο» παρουσίαση και επιμέλεια εκπομπής;

«Εγώ σ’ αυτή την πρόταση ήμουν από την αρχή δηλωμένη παρουσιάστρια, ούτε καν επιμέλεια (γέλια). Υπάρχουν ικανότατα στελέχη στο STAR που σκέφθηκαν το project και εγώ το παρουσιάζω.»

-Σου είχαν γίνει και στο παρελθόν προτάσεις για παρουσίαση;

«Πολλές. Η πρώτη ήταν πριν από 20 χρόνια και μάλιστα αντίστοιχου concept, με τα δεδομένα βέβαια εκείνης της εποχής. Τότε δεν ήθελα να το κάνω. Ξεκίνησα από την ενημέρωση και μεταπήδησα στην ψυχαγωγία. Τότε ένιωθα πως θέλω περισσότερο ν’ ακολουθήσω την καριέρα της δημοσιογράφου από αυτήν της παρουσιάστριας. Να δημιουργώ την ιδέα, να την υλοποιώ και να παράγω το τελικό αποτέλεσμα. Αυτός ήταν ο στόχος μου και τα κατάφερα. Δεν διεκδίκησα ποτέ θέση παρουσιάστριας. Ήμουν πιστός στρατιώτης πίσω απ’ τις παρουσιάστριες, που άλλοτε διάλεγα και άλλοτε μου επέβαλλαν.»

-Ας πάρουμε και τις δύο περιπτώσεις. Και σε αυτές που διάλεξες και σε αυτές που σου επέβαλαν η κατάληξη ήταν θετική;

«Είχε θετικό πρόσημο, γιατί όταν ένα κανάλι πίστευε σε μια παρουσιάστρια δεν θα μπορούσα να εργαστώ εάν δεν την πίστευα κι εγώ. Έτσι λειτουργώ. Αν δεν σε πιστεύω, δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί σου. Είμαι πιστή στις συνεργασίες μου.»

-Υπάρχει και μια φημολογία ότι ήσουν και σκληρή όμως...

«Οχι, δεν ήμουν ποτέ σκληρή. Ήμουν ένας άνθρωπος που έπαιρνα την ευθύνη πάνω μου. Όταν λοιπόν παίρνεις την ευθύνη, παίρνεις την ευθύνη και για τον παρουσιαστή και για τους υπόλοιπους συντελεστές. Είτε από τη θέση της αρχισυντάκτριας που ήμουν είτε από τη θέση της διευθύντριας ψυχαγωγικού προγράμματος. Ήθελα πάντα το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό. Μπορεί κάποιους να τους αδίκησα, σκληρή όμως δεν ήμουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved