Κατερίνα Καινούργιου: Τι λέει για τους… ανταγωνιστές της;
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Τι λέει για τους… ανταγωνιστές της;

HΚατερίνα Καινούργιου με τη νέα της εκπομπή Λόγω TVs δεν θα είναι μόνη της στη ζώνη. 

Φέτος ο ΑΝΤ1 μπαίνει ενεργά στον τηλεοπτικό στίβο της απογευματινής ζώνης, με την νέα εκπομπή «This is Spata live» των Ουγγαρέζου και Συνατσάκη, ενώ ήδη από την συχνότητα του Epsilon προβάλλεται η εκπομπή «Τατι@να live» με την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μάλιστα για τα δεδομένα του Epsilon σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

«Η Τατιάνα έχει την δική της πορεία. Μου αρέσει και την σέβομαι. Κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και πετυχημένο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά εμείς θα έχουμε διαφορετικό προϊόν. Ο Δημήτρης και η Μαίρη εικάζω πως θα έχουν πιο παρεμφερές προϊόν με το δικό μας. Σέβομαι τον ανταγωνισμό και χαίρομαι που φέτος υπάρχει δουλειά για περισσότερους ανθρώπους απ ότι πέρσι, αλλά από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω πως θα ήθελα να είμαστε εμείς οι νικητές της απογευματινής ζώνης» τόνισε στο People.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο , η Κατερίνα διατηρεί φιλική σχέση μαζί του εδώ και χρόνια, καθώς συνεργάστηκαν στο Mega όταν συμπαρουσίαζαν τον Όμορφο Κόσμο το Πρωί. Τους βλέπουμε ακόμα και σήμερα να ποζάρουν σε εκδηλώσεις αγκαλιασμένοι. Το γεγονός πως θα είναι απέναντι δεν έχει βάλει αναγκαστικά μια απόσταση ανάμεσά τους; «Τον τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί με τον Δημήτρη, διότι ετοιμάζουμε δυο διαφορετικά project και ουσιαστικά είμαστε και οι δύο σε ένα αγώνα δρόμου. Το ότι θα είμαστε απέναντι, σαφώς περιέχει στοιχεία ενός υγιούς ανταγωνισμού, αλλά αυτό δεν θα έχει κανένα αντίκτυπο στην προσωπική μας σχέση. Το αγαπάω πολύ και θεωρώ πως είναι ένα καλόψυχο παιδί. Με έχει βάλει στο σπίτι του, έχω γνωρίσει τους γονείς του και δεν μπορώ να μην το σεβαστώ όλο αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved