Πόλεμος για το Voice: Το παρασκήνιο και η πολιορκία της Ζέτας
Media

Πόλεμος για το Voice: Το παρασκήνιο και η πολιορκία της Ζέτας

Πόλεμος για το The Voice και… μεγάλο παρασκήνιο από την στιγμή που το talent show αλλάζει χέρια και φεύγει από τον ΑΝΤ1. 

Μεγάλο παρασκήνιο κρύβεται πίσω από τις συζητήσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του «Voice» από το ETV με την ευρωπαϊκή εταιρία παραγωγής.

Το κανάλι της εθνικής οδού φαίνεται ότι έχει κατορθώσει να πάρει τα δικαιώματα του Voice και εκεί είναι που ξεκινά το… παρασκήνιο.

Εκείνοι που είναι μέσα στα τηλεοπτικά πράγματα κάνουν λόγο για «χοντρό» παιχνίδι, μυστικές συμφωνίες και πακέτα ευρώ που αλλάζουν χέρια κάτω από τραπέζια. Πρωταγωνιστής και μεσολαβητής, ένας Τούρκος επιχειρηματίας, ο οποίος -όπως λέγεται- πήρε τα δικαιώματα του «Voice» από τη νέα εταιρία του και τα διαπραγματεύεται με τον καναλάρχη του ETV Φίλιππο Βρυώνη σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης λέγεται ότι έχει ήδη κάνει πρόταση στη Ζέτα Μακρυπούλια, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του σόου. Ετσι, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας βρέθηκε στην πρεμιέρα της ηθοποιού για να ενισχύσει κι άλλο τις φήμες και να αναθερμάνει την επαγγελματική κουβέντα τους. Την ίδια στιγμή, στο φουαγιέ του θεάτρου υπήρχαν και άνθρωποι του ΑΝΤ1, που επίσης «φλερτάρουν» με την παρουσιάστρια για το πολυσυζητημένο «Rising star», το οποίο είχε το Mega, ωστόσο διεκδικεί εκ νέου το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σε περίπτωση, πάντως, που η Ζέτα πει «όχι» στο ETV, θα πρόκειται για τη δεύτερη «χυλόπιτα», καθώς είχε αρνηθεί να παρουσιάσει τον διαγωνισμό ομορφιάς «Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς 2015».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved