Σπόντα Παπανώτα: «Αν την «πετούσαν» την Τσολάκη µόνη της ξαφνικά, δεν θα είχε την ίδια επιτυχία»
Media

Σπόντα Παπανώτα: «Αν την «πετούσαν» την Τσολάκη µόνη της ξαφνικά, δεν θα είχε την ίδια επιτυχία»

Για το... έτερόν του ήμισυ, την Ελένη Τσολάκη, μιλάει ο Δημήτρης Παπανώτας, με την οποία είναι ζευγάρι στα ερτζιανά. Επίσης, αναφέρεται και στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά και στους υπερτιμημένους τηλεαστέρες...

Πώς είναι τα πράγµατα στο Happy Day;

«Είναι ωραιότατα! Εχουµε ξεκινήσει µε φόρα απ’ ό,τι φαίνεται. Αν και φοβόµασταν ότι λόγω της προεκλογικής περιόδου, ο κόσµος θα παρακολουθούσε περισσότερο ενηµερωτικές εκποµπές, τελικά ξεκινήσαµε πολύ δυνατά, ακόµη καλύτερα και απ’ ό,τι κλείσαµε πέρυσι».

Φέτος, η πρωινή ζώνη θα είναι ντέρµπι;

«Εµείς δεν ξέρω αν θα συνεχίσουµε να τελειώνουµε στις 11, αυτό είναι απόφαση του καναλιού, µπορεί να τελειώνουµε και 10:30, όπως πέρυσι. Στα νεανικά κοινά, στον χρόνο που συµπίπταµε µε τα πρωινά, κλείσαµε πρώτοι. ∆εν πιστεύω ότι τα πρωινά θα είναι ντέρµπι. Η τηλεόραση είναι συνήθεια, ο κόσµος θέλει να βλέπει οικεία πρόσωπα και να ξέρει τι να περιµένει από αυτά. Η επιλογή των ιθυνόντων να δοκιµάζουν καινούρια πρόσωπα δε στέφεται πάντα από επιτυχία. Απόδειξη η Ελένη Μενεγάκη που είναι τόσα χρόνια στην πρώτη γραµµή. Πρέπει πρώτα τα πρόσωπα να γίνονται οικεία και µετά να προχωρούν. Παράδειγµα η Ελένη Τσολάκη. Ο Alpha την έστησε πολύ σωστά ώστε να λάµψει. Αν την «πετούσαν» µόνη της ξαφνικά, δεν θα είχε την ίδια επιτυχία».

Υπάρχουν υπερτιµηµένοι τηλεαστέρες;

«Πάντα υπάρχει αυτό. Αλλωστε, στην Ελλάδα είµαστε. Υπάρχουν άνθρωποι, που παρουσίασαν πολύ επιτυχηµένα παγκοσµίως κόνσεπτ και έδρεψαν δάφνες που δεν ήταν γι’ αυτούς».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved