Media

Το καρφί της Καινούργιου on air σε Ηλιάκη-Λιάγκα και η απάντηση τους

Gossip-tv Team

Στην πρεμιέρα της εκπομπής "Λόγω TiVis" σχολίασαν τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Μάρκο Σεφερλή. Η κεντρική παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου είπε μεταξύ άλλων: «σαν να βγάζω εγώ φωτογραφία με την  Ηλιάκη». Το εν λόγο σχόλιο ανέφερε η ομάδα του «Πρωινό».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είπε ότι έγινε και κεντ(γ)ικιά! Ξέρεις, το να γίνεσαι κεντρικός δεν είναι πάντα καλό, γιατί την επόμενη μέρα ξυπνάς και έχεις το άγχος της τηλεθέασης. Όταν δεν είσαι κεντρικός δεν σε ενδιαφέρει, γιατί κρίνονται οι άλλοι. Καλή επιτυχία της εύχομαι εγώ, δεν το λέω για κακό».

Η Μαρία Ηλιάκη φανερά ενοχλημένη της απάντησε: «Καταρχήν εγώ δεν αισθάνομαι ούτε Λιάγκας, ούτε Σεφερλής. Ήταν λίγο ατυχές το παράδειγμα. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ αντίπαλη τηλεοπτικά με την Κατερίνα. Είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία πέντε χρόνια, έληξε μια προσωπική σχέση, αυτό... Τώρα, να το αναφέρουμε συνέχεια, νομίζω ότι είναι και λίγο πια... Τι σχέση έχει η δική μου με την Κατερίνα και η σχέση του Λιάγκα με τον Σεφερλή. Για να το κλείσουμε το θέμα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, δεν έχω βγει να πω κάτι, δεν έχω καμία κόντρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved