Νουρσέλ Κιοσέ: «Δεν μπορώ να προβλέψω ποιος ρόλος θα έχει επιτυχία»
Media

Νουρσέλ Κιοσέ: «Δεν μπορώ να προβλέψω ποιος ρόλος θα έχει επιτυχία»

Είχε φανταστεί η Νουρσέλ Κιοσέ όταν δέχτηκε το ρόλο της Κεριμάν στην σειρά «Ραγισμένες καρδιές» ότι θα γινόταν τόσος χαμός; 

«Φυσικά και κάθε ηθοποιός που δέχεται ένα ρόλο θέλει να ακουστεί. Είμαι πολύ επιλεκτική, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να προβλέψω ποιος ρόλος θα έχει επιτυχία» τόνισε στο TV Ζαππινγκ.

-Τι σκέφτηκες όταν διάβασες το ρόλο σου;

«Στην αρχή σκέφτηκα τι κακός άνθρωπος που είναι. Ήταν να κάνω την πεθερά της Γκιουλσερέν αρχικά, αλλά στη συνέχεια ο σκηνοθέτης αποφάσισε να με κάνει κουνιάδα της.»

- Τι συναισθήματα σου προκαλεί το να παίζεις μια κακιά γυναίκα;

«Υπάρχει μια αντίληψη που θέλει τις όμορφες γυναίκες να είναι καλές και τις άσχημες κακές. Δεν είναι έτσι όμως. Ένας όμορφος άνθρωπος δεν σημαίνει ότι έχει και καλή καρδιά.»

- Η Κεριμάν τελικά είναι τόσο κακιά όσο δείχνει;

«Οχι. δεν είναι τόσο κακιά όσο δείχνει! Αν κοιτάξει κανείς, θα δει πως η Κεριμάν είναι ένας χαρακτήρας αξιολύπητος και αξιοθρήνητος. Δεν έζησε τις επιθυμίες που είχε στη ζωή της. Είναι χήρα, μόνη και φυσικά λείπει το σεξ από τη ζωή της. Παλεύει καθημερινά για να ξεπεράσει όλο τα προβλήματα. Δεν έχει γονείς και έχει έναν ηλίθιο αδελφό. Προφανώς στο παρελθόν να έζησε και τη βία. Επίσης είναι και εγωίστρια. Βασικά πιστεύω πως όλοι έχουμε μέσα μας λίγο εγωισμό. Δεν είναι πάντως από τους ρόλους εκείνους που κρύβουν κάτι άλλο.»

-Οταν βλέπεις την Κεριμάν στην τηλεόραση, δεν εκνευρίζεσαι;

«Είναι ο χαρακτήρας που γελάω περισσότερο! Με το σύντροφο μου όταν τη βλέπουμε διασκεδάζουμε πολύ! Ωστόσο, βέβαια, προσπαθώ στη ζωή μου να μην είμαι όπως εκείνη.»

-Θα μπορούσες να γίνεις τόσο κακιά;

«Ολοι μας μπορούμε να γίνουμε κακοί όσο η Κεριμάν. Εγώ δεν έχω συναντήσει κάποιον άνθρωπο τόσο κακό όσο εκείνη. Η Κεριμάν δεν ξέρει να αγαπήσει και δεν αγαπάει ούτε τον εαυτό της. Ο μεγαλύτερος εχθρός της είναι ο ίδιος της ο εαυτός. Κάποιες φορές της δίνω κι ένα δίκιο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved