Άννα Αδριανού: «Η Μάρθα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό»
Media

Άννα Αδριανού: «Η Μάρθα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό»

Η Άννα Αδριανού μιλάει στο MyTV για τον ρόλο της Μάρθας, τον οποίο ενσαρκώνει στη νέα καθημερινή σειρά του Star "9 μήνες" κι αποκαλύπτει τις πτυχές του χαρακτήρα της, αλλά και το μεγάλο μυστικό, που κρύβει...

Τι άνθρωπος είναι η Μάρθα την οποία υποδύεστε στην καθημερινή σειρά του Star, 9 μήνες;

«Η Μάρθα είναι ψυχολόγος, οπότε ξέρει να κρατά τα μυστικά των άλλων. Είναι η ψυχολόγος της Δάφνης και η σχέση της μαζί της είναι σχεδόν μητρική. Και η ίδια, όμως κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, Η Μάρθα έχει ένα κοριτσάκι άρρωστο. Το παιδί έχει μία βλάβη που συνέβη μετά από έναν βιασμό τον οποίο είχε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το μωρό γεννήθηκε υγιές, αλλά μέσα σε πολύ λίγους μήνες εμφάνισε ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο και από τότε βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα, ένα είδος γενικής παράλυσης και έλλειψης επικοινωνίας. Οι γιατροί της λένε ότι δεν μπορεί να θεραπευτεί, εκείνη όμως πιστεύει ότι μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα και να βγει από αυτό».

Θα δούμε τη Μάρθα στο μέλλον να παίζει τον ρόλο του ρυθμιστή στις υπόλοιπες υποθέσεις;

«Ναι, η Μάρθα θα ρυθμίσει τις ζωές των άλλων».

Πώς εμπνευστήκατε αυτή τη σειρά;

«Γεννήθηκε στο μυαλό του Γιάννη Μπότση, ο οποίος ήθελε από καιρό να κάνει μία καθημερινή σειρά που να μην είναι στο ύφος της «σαπουνόπερας», αλλά να είναι ένα είδος ψυχολογικού θρίλερ μέσα από το οποίο βλέπουμε τις συνέπειες που έχουν οι σχέσεις μας στη ζωή μας, είτε με τους γονείς μας είτε με τα παιδιά μας. Γι' αυτό και ονομάστηκε 9 μήνες. Οι δύο αρχικές ιδέες ήταν για μία κοπέλα υιοθετημένη που ψάχνει να βρει τη μητέρα της και για μία νεαρή κοπέλα που πάει σχολείο, μαθήτρια, μένει έγκυος και δεν μπορεί για κάποιον οργανικό λόγο να «ρίξει» το παιδί, οπότε μπαίνει στη διαδικασία της εγκυμοσύνης με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved