Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν έχω άγχος που να με παραλύει και να με ταράζει»
Media

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν έχω άγχος που να με παραλύει και να με ταράζει»

Ποιος είναι ο πιο τρελός απ' τους δύο και το δείχνει; H Μαίρη Συνατσάκη ή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

«Εγώ είμαι λίγο πιο τρελή! Ο Δημήτρης λέει ότι δεν είμαι από εδώ, ότι είμαι από κάπου αλλού. Είστε σε μια ζώνη που κυριαρχούν οι ζωντανές εκπομπές. Είναι πολύ γεμάτη αυτή η ζώνη φέτος. Έχει και μαγειρικές και κοινωνικές εκπομπές και πολλά άλλα. Κι επειδή εμείς έχουμε και τηλεοπτικό σχόλιο μέσα σε όλα, μπορεί να είμαστε λίγο πια κοντά στο «προϊόν» του Αlpha. Αυτό απλά κάνει το στοίχημα λίγο δυσκολότερο. Προφανώς και θέλουμε να προτιμήσουν εμάς και ξεκινάμε με αυτό το στόχο, αλλά έχουμε πολύ σεβασμό για τον ανταγωνισμό» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Τώρα που δεν είστε μέλη μιας ομάδας και η κριτική και τα όποια πυρά θα είναι άμεσα σε σένα και τον Δημήτρη, έχεις περισσότερο άγχος;

«Δεν έχω άγχος που να με παραλύει και να με ταράζει. Έχω μια αγωνία να τεστάρω κι εγώ τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση με τη μεγαλύτερη ευθύνη, να τεστάρω πώς είμαι και πώς με βλέπουν οι άλλοι. Ήμουν 19 χρόνων όταν ξεκίνησα και όλοι με αντιμετώπιζαν σαν τη μικρούλα. Τώρα είναι ένας διαφορετικός ρόλος για μένα αυτός και μου αρέσει να τον βιώνω στα 31 μου. Νιώθω λίγο πιο σίγουρη, έχω μπει πιο πολύ στο κομμάτι της γυναίκας, είμαι πιο έτοιμη να επωμισθώ τις ευθύνες και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή να δω αν μπορεί να έχει μέλλον αυτό για μένα. Αυτή η σεζόν είναι ένα πολύ καλό τεστ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved