Ιωάννα Λαμπροπούλου: «Ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά για κάτι που δεν έχεις ζήσει»
Media

Ιωάννα Λαμπροπούλου: «Ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά για κάτι που δεν έχεις ζήσει»

Πως βρέθηκε η Ιωάννα Λαμπροπούλου από το Ιστορικό-Αρχαιολογικο Τμήμα του Πανεπιστημίου του Βόλου να ασχολείται με την υποκριτική;

«Στον Βόλο, εκτός του ΔΗΠΕΘΕ, δεν υπήρχε κάποια δραματική σχολή για να φοιτήσω και έτσι πήρα μετεγγραφή στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Ήξερα από πολύ νωρίς τι θέλω να κάνω. Ήμουν μονίμως μπροστά στον καθρέφτη, χόρευα, διοργάνωνα με τα παιδιά της γειτονιάς παραστάσεις. Μέχρι και είσοδο βάζαμε! Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο στη ζωή μου» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Γιατί η Ιωάννα επιστρέφει στον Μάξιμο;

«Δεν υπάρχει τίποτε ερωτικό πλέον ανάμεσα τους, έχει περάσει όλα τα στάδια η σχέση τους. Της λείπει όμως η ασφάλεια, μια αγκαλιά. Όταν μαθαίνει πως ο Δημήτρης παντρεύεται τη Ρεγγίνα... πέφτει στα πατώματα, θα τον διεκδικήσει, αλλά χωρίς ακραίες αντιδράσεις. Είναι περισσότερο συναισθηματική παρά εκδικητική. Σύντομα ωστόσο μπαίνει στη ζωή της ένας άντρας, θα τη δούμε να ερωτεύεται και να το ζει επιτέλους. Σιγά σιγά θα δούμε την... ολική μεταμόρφωση της».

- Άρα θα ξεπεράσει τον Δημήτρη...

«Δεν ξέρω αν μπορεί να τον ξεπεράσει ολοκληρωτικά. Όταν η φιλία μπερδεύεται με τον έρωτα και την αγάπη, είναι δύσκολο να επιστρέψει κανείς στη λογική του "κολλητού φίλου", θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχει βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση. Ίσως να αντιδρούσα όπως εκείνη, θα διεκδικούσα, αλλά αν έβλεπα ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση μάλλον θα έκανα ένα βήμα πίσω. Βέβαια ποτέ δεν μπορείς να μιλήσεις με σιγουριά για κάτι που δεν έχεις ζήσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved