Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα μου είναι δύσκολο να παραμένω αμέτοχος»
Media

Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα μου είναι δύσκολο να παραμένω αμέτοχος»

Πώς νομίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι μπορεί να αντιδράσει το κοινό αν ακούσει και παράφωνους, που μπορεί όμως να ξέρουν τους στίχους; 

«Μπορεί και να τους συμπαθήσει. Έχω δει ένα επεισόδιο από το αμερικανικό παιχνίδι που ήταν κάποιος παράφωνος, αλλά το κοινό τον υποστήριζε γιατί το έκανε με πολύ πάθος. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι Έλληνες. Στις πρόβες εδώ είδα ανθρώπους ευχάριστους, συμπαθητικούς, που τους αρέσει να τραγουδάνε -με το τρακ τους βέβαια-, και γενικότερα είδα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Έχεις το δικαίωμα ως παρουσιαστής να βοηθήσεις;

«Νομίζω ότι θα μου είναι δύσκολο να παραμένω αμέτοχος. Επειδή, όμως, είμαι δίκαιος άνθρωπος και σέβομαι τους κανόνες, δεν θα μπορούσα να βοηθήσω κάποιον ξεκάθαρα στη φάση που είναι δυο παίκτες μαζί. Όταν πάει κάποιος στον τελικό και είναι μόνος, εκεί θα ήθελα να το κάνω. Γενικότερα σαν παρουσιαστής θα ήθελα να μπορώ λιγάκι να μπαινοβγαίνω στο ρόλο να είμαι άλλες φορές παρουσιαστής και άλλες ένας άνθρωπος ο οποίος παίζει παρέα με κάποιους άλλους.»

-Το ρεπερτόριο θα είναι αποκλειστικά ελληνικό;

«Ναι, γιατί μετά θα μπλέκαμε με την αγγλική γραμματική και την προφορά. Έχουμε όλα τα είδη των τραγουδιών, ποπ, ροκ, μπαλάντες και ρεμπέτικα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved