Νίκος Μάνεσης: «Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου»
Media

Νίκος Μάνεσης: «Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου»

Τι δυσκολίες αντιμετωπίζει ο Νίκος Μάνεσης, προκειμένου η εκπομπή να βγαίνει σε εβδομαδιαία βάση, με δεδομένο πως τα Σαββατοκύριακα εκφωνεί το δελτίο στον Alpha;

«Στην εκπομπή έχω ελάχιστους συνεργάτες και χρειάζομαι τουλάχιστον δέκα μέρες προετοιμασία Η εκπομπή είναι εβδομαδιαία, άρα το «10» δεν χωράει στο «7».Έτσι, αναγκάζομαι να ξεκινάω πολύ νωρίς τη σεζόν και, όταν μου τελειώνει το στοκ, αναγκάζομαι να πηγαίνω δίπλες αποστολές» τόνισε στο People.

-Πόσο αντιφατικοί μεταξύ τους είναι οι ρόλοι του anchorman και του ρεπόρτερ;

«Πολύ. Εγώ επιλέγω την ταυτότητα του ρεπόρτερ. Το δελτίο ειδήσεων είναι κάτι διαφορετικό. Εχω συμφωνήσει να το κάνω, πειθαρχώ και το κάνω όσο καλύτερα μπορώ.»

-Υπάρχει προσωπικό κόστος καθώς στην εκπομπή δεν έχεις πίσω σου μη μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα;

«Είμαστε τρία άτομα. Το κόστος είναι η τεράστια σωματική κούραση. Προσπαθώ μία εβδομάδα να ταξιδεύω και την επόμενη να μένω εδώ, ώστε να βλέπω την οικογένεια μου. Είμαι στον πέμπτο χρόνο χωρίς ρεπό. Όμως δεν έχω κι επιλογή, καθώς αυτή την περίοδο, με την κρίση που βιώνουμε, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Γιατί δεν ανήκω στους δημοσιογράφους που είμαι προσκολλημένος σε κόμματα, δεν παρακαλάω για μια θέση στο δημόσιο, δεν κάνω τηλεοπτικές διαφημίσεις και δεν φιλάω κατουρημένες ποδιές.»

-Και πώς μεταφράζεται το γεγονός σα δεν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες;

«Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Κοιμάμαι μια χαρά τα βράδια και δεν έχω τύψεις σε ό,τι αφορά επαγγελματικά ζητήματα. Οι μόνες τύψεις που νιώθω είναι όταν μαλώνω τα παιδιά μου. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, γιατί έχω δεχτεί πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Δεν θεωρώ πως έχω επιλέξει τις καλύτερες θέσεις που μου προτάθηκαν. Γενικά δεν θεωρούμαι και πολύ ευφυής άνθρωπος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved