«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων
Media

«Κάν’ το όπως ο Άκης»: Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων

Η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» δίνει απολαυστικό καθημερινό ραντεβού με τους τηλεθεατές του Mega. Κάθε μέρα στις 16.40, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει λαχταριστές συνταγές, νόστιμα πιάτα και πρωτότυπες δημιουργίες.

Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει σε κάθε επεισόδιο μία συνταγή, προτείνοντας εύκολα και οικονομικά πιάτα με απλά υλικά, και δίνει χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την παρασκευή τους. Φέτος όμως, ο Άκης φιλοξενεί και έναν καλεσμένο – επαγγελματία ή σπουδαστή σεφ. Ο καλεσμένος ετοιμάζει τη δεύτερη συνταγή της εκπομπής, πάντα με τη βοήθεια και τις συμβουλές του Άκη.

Εβδομάδα Χριστουγέννων και ο Άκης και οι καλεσμένοι του μας βάζουν στο κλίμα των εορτών με τις νόστιμες και λαχταριστές συνταγές που μας ετοιμάζουν. Οι συνταγές της εβδομάδας 21-25 Δεκεμβρίου:

Δευτέρα 21/12: Λαχταριστή τάρτα λεμονιού με σαντιγί είναι η πρώτη συνταγή του σημερινού επεισοδίου. Στη συνέχεια, ο Άκης μαζί με τη Μαρία Λαζαρίδου μαγειρεύουν κουνέλι κοκκινιστό με μανιτάρια.
Τρίτη 22/12: Χορταστικό σνίτσελ γεμιστό με σπανάκι και σάλτσα κρασιού μάς ετοιμάζει σήμερα ο Άκης. Η Μαριάννα Μπαλτά έρχεται στο στούντιο και μας γλυκαίνει με bambolone με κρέμα φυστικοβούτυρου.
Τετάρτη 23/12: Ο Άκης στολίζει το δικό του πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο με σου και το αποτέλεσμα θα μας ενθουσιάσει. Ο καλεσμένος, Βασίλης Κατσανάκης, φτιάχνει ριζότο με κοτόπουλο και πέστο βασιλικού.
Πέμπτη 24/12: Παραμονή Χριστουγέννων και ο Άκης μάς προτείνει σνακ για όλες τις ώρες: κρακεράκια τυριού, ψητό μπρι σε σφολιάτα, λουκανικοπιτάκια και ζεστό γλυκό κρασί. Ένα ανατολίτικο γλυκό, το βεζύρ παρμάκ, μας ετοιμάζει ο καλεσμένος της εκπομπής, Γιώργος Πατρίκιος.
Παρασκευή 25/12: Χοιρινό μπούτι με ανανά μαγειρεύει ο Άκης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ενώ ο Αλέξανδρος Παυλώφ μάς γλυκαίνει με Christmas Pavlova.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved