Μπρούσκο: Ο χωρισμός, η μήνυση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν
Media

Μπρούσκο: Ο χωρισμός, η μήνυση και οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις στο Μπρούσκο.

O Αχιλλέας επιχειρεί να έχει μια πρώτη επαφή με την Αναστασία, για να μάθει τους λόγους που εγκατέλειψε έτσι ξαφνικά τον Ματθαίο, εκείνη όμως δεν σκοπεύει να δώσει εξηγήσεις. Ο Παύλος κλονίζεται όταν του δείχνει η κόρη του τα στοιχεία που έχει στα χέρια της και ενοχοποιούν τον Ματθαίο, ο οποίος παράλληλα φτάνει στο νησί με σκοπό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Μελίνα ξαφνιάζεται με την επιθετική συμπεριφορά της Αναστασίας και, πιστεύοντας πως ο Αχιλλέας της κρατάει μυστικά, απευθύνεται στον Σήφη για να μάθει τι συμβαίνει. Η σύγκρουση ανάμεσα στον Ματθαίο και την Αναστασία γίνεται όλο και πιο εκρηκτική, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη της συνάντησης του με τον Σηφαλάκη. Παράλληλα, η Αναστασία ζητάει επιτακτικά από τον Ματθαίο τα χρήματα της πίσω.

Ο Σήφης, από την πλευρά του, δίνει στη Μελίνα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αχιλλέας ήξερε και κάλυπτε την «ίντριγκα» του Ματθαίου εναντίον της Αναστασίας, γεγονός που στρέφει αυτόματα τη Μελίνα και εναντίον του Αχιλλέα. Ο Αχιλλέας θα αντιδράσει έντονα και θα πάρει το μέρος του αδελφού του. Η Μελίνα κλονίζεται, όταν ο Σήφης της δείχνει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ματθαίο και εμπλέκουν έμμεσα τον Αχιλλέα για την απόπειρα δολοφονίας της Αναστασίας. Θυμώνει όμως ακόμα περισσότερο, όταν μαθαίνει από τη Βασιλική ότι ο Ματθαίος είχε όντως συναντηθεί με τον Σηφαλάκη και της το έκρυψαν. Το ίδιο επηρεασμένος κατά του Ματθαίου είναι και ο Παύλος, από τις πληροφορίες που του δίνει ο Μάρκος. Η Αναστασία καταθέτει μήνυση εναντίον του Ματθαίου, ενώ εκείνος πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της να πάρει το παιδί. Η συνάντηση Σήφη - Μελίνας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη βαθιά αγάπη που κρατάνε μέσα τους ο ένας για τον άλλον, παρά τις διαφορές τους. Ο Ματθαίος εξοργίζεται όταν, εκτός από το εξώδικο προς την εταιρεία τους, ενημερώνεται από το δικηγόρο του για μία ακόμη ενέργεια της Αναστασίας εναντίον του.

Η μήνυση που υποβάλει η Αναστασία εναντίον του Ματθαίου, φουντώνει ακόμα περισσότερο το μίσος μεταξύ τους. Από την πλευρά της, η Μελίνα απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τον Αχιλλέα, ενώ, όπως αποκαλύπτει στη Βασιλική, σκέφτεται ακόμα και το χωρισμό. Η Μελίνα θα ξεσπάσει με απρόσμενο τρόπο απέναντι στον Σήφη, καθώς φαίνεται να την ενοχλεί πολύ η εγκυμοσύνη της Όλγας, ενώ παράλληλα ο Σήφης έχει ζητήσει από την Όλγα να μετακομίσει στο σπίτι του.

Ο Νεκτάριος ζει όμορφες στιγμές με την Αλεξάνδρα, αγνοώντας ότι ο Πάτροκλος, θολωμένος απ' τη ζήλια του για τη Δήμητρα, έρχεται στην Κύπρο, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ο Πάτροκλος αποκαλύπτει στον Νεκτάριο ότι η Δήμητρα του έχει πει ψέματα και συναντιέται κρυφά με τον Μάνθο και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη. Ο Πάτροκλος, θέλοντας να απομακρύνει τον Μάνθο από την Δήμητρα, «κουρδίζει» όλο και πιο πολύ τον Νεκτάριο και ο Μάνθος απολύεται, ενώ

η απόμακρη και επιθετική του -συμπεριφορά ενισχύουν τις υποψίες της Άννας ότι είναι ερωτευμένος με τη Δήμητρα. Ο Διαμαντής δικαιολογεί τον Πάτροκλο στην Αννα, όταν τη βλέπει έτοιμη να τινάξει το γάμο της στον αέρα. Την ίδια στιγμή, στην Κύπρο, η Δήμητρα, έξαλλη, απειλεί να φύγει εάν δεν επαναπροσληφθεί ο Μάνθος. Η Αννα ζητάει από τον Πάτροκλο να χωρίσουν και τον διώχνει από το σπίτι, ενώ ζητάει ευθέως εξηγήσεις από τη Δήμητρα για τη σχέση της με τον Πάτροκλο. Ο Παύλος βάζει τέσσερα από τα παλικάρια του να επιτεθούν στον Ματθαίο.

Η άφιξη της Ελευθερίας, η φιλοξενία της στο σπίτι της Δάφνης και η περίφημη «συμμαχία γυναικών» θα βάλουν σε μπελάδες τους άντρες. Κωνσταντίνα και Δάφνη αποκαλύπτουν στη γυναίκα του Κίκη το γάμο που έγινε στα Χανιά και η αντίδραση της Ελευθερίας θα είναι μια πραγματική έκπληξη, που θα αποκαλύψει ένα τρομερό παρασκήνιο.

Οι αποκαλύψεις που κάνει η Ελευθερία για τον παρελθόν του Κίκη σοκάρουν τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα και μαζί με τη Βασιλική προσπαθούν να πείσουν την Ελευθερία ώστε να ξεμπροστιάσουν τον Κίκη. Εκείνη, όμως, μοιάζει εξαιρετικά διστακτική και όλοι γίνονται καχύποπτοι. Παράλληλα, ο Μανωλιός προσπαθεί με τους πιο παράδοξους τρόπους να αποφασίσει τι θα κάνει και πώς θα το προχωρήσει με την Κωνσταντίνα.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved