Η κολλητή της Μπακλέση στη ζωή, κολλητή της και στο Ταμάμ!
Media

Η κολλητή της Μπακλέση στη ζωή, κολλητή της και στο Ταμάμ!

Από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε είναι σίγουρα η Λίλα Μπακλέση. Η "Έλλη" του "Ταμάμ" έκλεψε τις εντυπώσεις και συνεχίζει να τις κλέβει και αυτήν την τηλεοπτική σεζόν που η σειρά επέστρεψε ανανεωμένη και με νέα πρόσωπα. 

-Η Έλλη είχε διάφορα θέματα στην πρώτη σεζόν κι αυτό συνεχίζεται. Τι είναι πιο σημαντικό; Η προδοσία της Όλγας ή αυτή του Τζεμ;

«Νομίζω η προδοσία της Όλγας, γιατί τη θεωρούσε φίλη της. Από ένα αγόρι μπορεί να το περιμένεις και να στενοχωρηθείς, αλλά από μια κοπέλα με την οποία κάνεις παρέα είναι πολύ πιο δύσκολο. Και η Έλλη δεν είναι από τα άτομα που έχουν πολλές παρέες».

-Πάντως, και η ίδια έπαιξε ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι...

«Έβγαλε τα ματάκια της με τα χεράκια της! Η ζωή είναι θέμα επιλογών μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά και κάτι να μην πάει καλά. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι καλά με τον εαυτό σου, ώστε ό,τι και να γίνει να μπορείς να αντεπεξέλθεις».

-Η ίδια είχε πληγωθεί πολύ όταν ο Μάρκος δεν την αναγνώρισε.

Σωστά. Όταν κάναμε την πρώτη σκηνή με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ήταν φοβερό το πόσο μοιάζαμε! Όταν μας έδειξαν τη λήψη μας, ήταν πολύ αστείο και ο Κώστας μου είπε: "Αν είχα μια κόρη, θα ήταν σαν και σένα!». Η Έλλη, όπως και κάθε παιδί που έχει να δει τον μπαμπά του πολλά χρόνια, στην αρχή είναι διστακτική, όμως μετά συνειδητοποιεί ότι είναι ένα κομμάτι του εαυτού της που δεν το περίμενε. Επειδή δεν μεγάλωσαν μαζί, δεν περίμενε ότι θα είχαν τόσα κοινά σημεία».

-Πώς είναι, λοιπόν, να έχεις «μπαμπά» τον Κώστα Σπυρόπουλο;

«Είναι υπέροχο! Συζητάμε πολύ για θεατρικά έργα, για βιβλία... Έχει πολύ ενδιαφέρον ως άνθρωπος και ως συνάδελφος με έχει βοηθήσει πολύ κι εμένα και τους υπόλοιπους».

-Συνήθως, ένας καινούργιος γονιός είναι γοητευτικός...

«Ναι, αλλά η Έλλη είναι αρκετά, συνειδητοποιημένη και δεν τρέφει αυταπάτες ότι ο μπαμπάς της θα μείνει εκεί για πάντα. Και μπορεί να βρίσκεται από τη μία μέρα στην άλλη με δύο μπαμπάδες, αλλά ο καθένας έχει το ρόλο του. Ο Μετίν είναι ο μπαμπάς και ο Μάρκος... ο κουλ θείος»!

-Ο Μάρκος της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει να κερδίσει τον Τζεμ. Τα μαγικά φίλτρα είναι από τη Βραζιλία;

«Έχουν ενδιαφέρον αυτά τα μαγικά φίλτρα! Και η Έλλη, που της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, ενθουσιάζεται με αυτή την πτυχή του πατέρα της, αλλά η Μυρτώ όχι και τόσο. Στο πάρτι της η ίδια είναι συνέχεια με τον Τζεμ και υπάρχει μια εξέλιξη, Τα μαγικά φίλτρα βοηθούν»!

-Πιστεύεις ότι είναι έτοιμη για όσα θα γίνουν στο γάμο;

«Είναι προετοιμασμένη. Δεν το θέλει και πολύ αυτό που συμβαίνει, γιατί είναι τρελό, αλλά θα συντονιστεί».

-Παράλληλα, εμφανίζεται ξανά κι ο Αλέξης, ενώ θα γνωρίσουμε επιτέλους και την Κατερίνα!

«Ο Αλέξης επιστρέφει σε μια δύσκολη στιγμή για την Έλλη. Τη βγάζει από το αδιέξοδο και μετά τον διώχνει κι όταν αυτός επιστρέφει ξανά, το κάνει πια για την Κατερίνα. Η Έλλη είναι χαρούμενη που γυρίζει η κολλητή της από το Ντουμπάι, όμως προκύπτει μια αντιπαλότητα μεταξύ τους όταν τα φτιάχνει με τον Αλέξη. Ενώ η Έλλη θεωρεί πάντα ότι είναι η πιο έξυπνη, η Κατερίνα μπορεί να είναι λίγο παραπάνω σε πολλά πράγματα. Και χαίρομαι που το ρόλο αυτό θα τον έχει η Νατάσα Εξηνταβελώνη, με την οποία είμαστε κολλητές και ήμασταν στο ίδιο έτος στο Εθνικό»!

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved