Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «Traction»
Media

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο «Traction»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος οδηγεί ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου στο «Traction» με τον Κώστα Στεφανή, την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 14.20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Για την παρουσίαση ενός αντισυμβατικού αυτοκινήτου, όπως το VW Golf GTE, το «Traction» επέλεξε έναν αντισυμβατικό καλεσμένο, όπως είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε, με κάπως ανορθόδοξο είναι η αλήθεια τρόπο μέσα στην καμπίνα του υβριδικού Golf που συνδυάζει βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα. Μια παρουσίαση α λα «Traction», αλλά πιθανώς, ακόμη πιο αντισυμβατική από ότι έχετε συνηθίσει!

Τα θέματα της εκπομπής αναλυτικά:

Renault Twingo
Το ιδιαίτερα ευέλικτο για αστικές μετακινήσεις Renault Twingo, φέρει την ονομασία του από το συνδυασμό των παραπάνω λέξεων, μαγνητίζει τα βλέμματα με την "ζωηρή" εξωτερική του εμφάνιση και τραβάει την προσοχή των οδηγών με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως η τοποθέτηση του κινητήρα στο πίσω μέρος και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Παναγιώτης Κουζής - Honda
Ο Παναγιώτης Κουζής είναι πολυπρωταθλητής αγώνων MotoCross στην Ελλάδα, που πλέον δοκιμάζει την τύχη του και στο εξωτερικό, συμμετέχοντας με Honda CRF450R σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μας μιλά για τις εμπειρίες του και τα μελλοντικά του σχέδια και μας απογειώνει...

Seat Leon Cupra Cup
Το Traction και ο Κώστας Στεφανής ταξίδεψαν στην Ισπανία, για να γνωρίσουν από κοντά την αγωνιστική πρόταση της Seat για αγώνες πίστας, το Leon Cupra Cup Racer. Πρόκειται για ένα υψηλών προδιαγραφών αγωνιστικό αυτοκίνητο, που χρησιμοποιείται στο "Seat Leon Eurocup", θεσμό με αυτοκίνητα ενιαίας μορφής που έχει Πανευρωπαϊκή εμβέλεια, αφού διεξάγεται σε επτά διαφορετικές χώρες και χαρακτηρίζεται από μεγάλες μάχες και θέαμα υψηλών προδιαγραφών!

Juha Kankkunen
Ένα βίντεο με τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ράλι Juha Kankkunen να πλαγιολισθαίνει, είναι πάντα θεαματικό αλλά σπάνια αποτελεί είδηση. Σε αυτή την περίπτωση όμως αποτελεί και είδηση, αφού ο 56χρονος πλέον Juha, πλαγιολισθαίνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, οδηγώντας όμως ένα τρακτέρ. Γιατί ειδικά για τους Φινλανδούς, τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved