Σεφερλής σε Ουγγαρέζο: «Απαντώ σε επιθέσεις ανθρώπων που θορυβούν για να υπάρξουν µέσα από εµένα»
Media

Σεφερλής σε Ουγγαρέζο: «Απαντώ σε επιθέσεις ανθρώπων που θορυβούν για να υπάρξουν µέσα από εµένα»

Η κόντρα αυτή μάλλον δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα αφού ούτε ο Μάρκος Σεφερλής, ούτε όμως και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σταματούν τις δηλώσεις ο ένας για τον άλλον, όποτε βέβαια ερωτούνται από δημοσιογράφους. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Μάρκος ο οποίος ρωτήθηκε για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους και φυσικά δεν έκρυψε την ενόχλησή του...

Υπήρχε από καιρό η φήµη ότι χωρίζετε, αλλά η ατάκα που είπε στο «Πρωινό» πέρυσι ο ∆ηµήτρης Ουγγαρέζος για προβλήµατα στον γάµο σας έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Φρίκαρες εκείνη την ώρα;

«∆εν περίµενα τέτοια επίθεση κάτω από τη µέση, αν και υπήρχαν δείγµατα πως θα ερχόταν... Πήγαµε σε break, µιλήσαµε και τραβήξαµε ο καθένας τον δρόµο του. ∆εν θέλω να σταθώ ξανά σε αυτό. Ο κόσµος ξέρει να κρίνει από συµπεριφορές το σωστό και το λάθος, όπως καταλαβαίνει τι χαρακτήρας είναι ο άλλος».

Έγινε κι ένα «σκηνικό», συµπέσατε σε επίσηµη πρεµιέρα, από την οποία έφυγε ο ∆ηµήτρης, µε αποτέλεσµα να τον αποκαλέσει «κότα» την επόµενη ηµέρα ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Λιάγκας τον ξέρει περισσότερα χρόνια, τι να πω εγώ; Είναι χρόνια φίλοι, αν και δεν είναι κολλητοί, όπως µου ξεκαθάρισε στον αέρα της εκποµπής ο ίδιος ο Λιάγκας. Αρκετά, όµως, δεν ασχοληθήκαµε µε το θέµα αυτό; Είµαι 25 χρόνια στον χώρο, έχω δουλέψει σκληρά, έχω καταφέρει τόσα πράγµατα και καλούµαι να απαντώ σε επιθέσεις ανθρώπων που προσπαθούν να θορυβήσουν και να υπάρξουν µέσα από εµένα. Και να ξεκαθαρίσω κάτι: δεν κάνω επιθέσεις εγώ, απλώς απαντώ σε αυτές, γιατί δεν µπορώ να τις αφήσω να περνάνε έτσι! Φτάνει, όµως, αρκετά τους έκανα τη χάρη. Έχω µια παράσταση, έχω την επάνοδό µου στην τηλεόραση, έχω σχέδια και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιµο. Φτάνει»!

Πρωινό θα έκανες και πάλι, Μάρκο, ή όχι;

«Γιατί όχι; Μπορεί στο µέλλον να το κάνω και πάλι, γιατί πιστεύω ότι το έκανα πολύ καλά, δίνοντας τον καλύτερό µου εαυτό, όπως κάνω πάντα σε οτιδήποτε και αν καταπιάνοµαι».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved