Ποιον κάλεσε η Ντορέττα στην εκπομπή και της είπε όχι;
Media

Ποιον κάλεσε η Ντορέττα στην εκπομπή και της είπε όχι;

Ποιον κάλεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή της και της είπε… όχι; Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει το όνομά του.

-Σου αρέσει το πρωινό τελικά;

«Ναι μου αρέσει πάρα πολύ και αισθάνομαι ότι μου ταιριάζει! Κυρίως η τρίωρη ζωντανή επικοινωνία με τον κόσμο. Και επειδή με ρωτάνε συχνά αν με επηρεάζουν τα νούμερα, την ώρα εκείνη δεν με απασχολεί τίποτα και σ’ αυτό ίσως να φταίει το ότι εμείς οι ηθοποιοί είμαστε εκπαιδευμένοι. Περνάω ωραία και το κάνω με κέφι» τόνισε στο You.

-Το καλοκαίρι που συζητούσαν με το MEGA ήταν αυτή η εκπομπή που ήθελες να κάνεις;

«Αυτό που είχαμε σχεδιάσει ήταν μια εκπομπή που να έχει κέφι, χαρά, φρέσκα πρόσωπα, να στηρίζεται αναγκαστικά στη θεματολογία μιας πρωινής εκπομπής –γιατί δεν μπορείς να ξεφύγεις–, αλλά θέλαμε να δημιουργήσου- με την έννοια της παρέας. Σαφέστατα είμαστε προς αυτό τον δρόμο, αλλά οποιαδήποτε παρέα για να δέσει θέλει τον χρόνο της»

- Έχεις πάρει τηλέφωνο για να έρθει κάποιος στην εκπομπή;

«Τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αρνήθηκε. Δεν το πήρα προσωπικά γιατί ξέρω ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Απλώς τότε δεν είχε κάτι καινούριο να πει. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί που έχουν δώσει το «παρών» χάρη σ’ εμένα όπως ο Παντελής Παντελίδης.»

-Ποιον θα ήθελες πολύ να καλέσεις;

«Είναι πολλοί. Γενικότερα θα ήταν ωραίο να έρχονταν άνθρωποι που δεν πάνε σε πρωινές εκπομπές. Για παράδειγμα, ο Αντώνης Ρέμος.»

-Θα τον έπαιρνες τηλέφωνο;

«Όχι. Επειδή ξέρω ότι δεν πάει, δεν θα τον έφερνα σε δύσκολη θέση. Ούτε είμαι η πρώτη που κάνει εκπομπή και έχει φίλους. Αν πάει σε όλα τα πρωινάδικα εκτός από το δικό μου, τότε, ναι, θα το πάρω προσωπικά.»

-Τι λέει η Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη);

«Ότι είμαι πάρα πολύ συνεπής και η προσπάθεια που κάνουμε στα «Καλημερούδια» σέβεται τον τηλεθεατή. Προσπαθούμε και η μία και η άλλη –γιατί και η Μαίρη κάνει μια καινούρια εκπομπή και περνά διάφορα σκαμπανεβάσματα... τηλεθεατικά– να κρατάμε το ηθικό ψηλά. Δεν πολυμιλάμε για την τηλεόραση. Προσπαθούμε τον λίγο χρόνο που βρισκόμαστε να λέμε και τίποτε άλλο. Γενικότερα είναι συμπαραστατική και αυτή προς εμένα κι εγώ προς εκείνη.»

-Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι μέχρι και η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» είχε καλύτερα νούμερα από τα «Καλημερούδια»...

«Δεν με νοιάζει να σχολιάζω τι λέει ο καθένας. Εμένα μ’ ενδιαφέρει μόνο η εκπομπή μας και η πορεία της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved