Θρασκιά: Κάνει πρεμιέρα την Κυριακή με το Joy
Media

Θρασκιά: Κάνει πρεμιέρα την Κυριακή με το Joy

Νέα ώρα, νέα πρόσωπα και πολλές νέες συνεργασίες έρχονται στο ανανεωμένο «Joy» την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 16:30.

Η Ράνια Θρασκιά αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας στην πιο χαρούμενη και πολυθεματική εκπομπή του Σαββατοκύριακου που όλοι αγαπήσαμε!

Το «JOY» είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε και να ενημερωθούμε για όλα τα επίκαιρα θέματα με τη βοήθεια των ειδικών.

Η καταξιωμένη στο χώρο της μόδας Βίκυ Καγιά, με το Fashion Workshop μας μαθαίνει πώς να ντυνόμαστε καλύτερα ενώ ο γνωστός διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να τρεφόμαστε σωστά και να νιώθουμε ευεξία.

Ο νούμερο ένα Personal trainer Δημήτρης Μώρος αναλαμβάνει να φτιάξει το σώμα μας με σωστές ασκήσεις γυμναστικής ενώ η γνωστή Fashion Blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μας δίνει χρήσιμα tips να βελτιώσουμε το στυλ μας.

Οι εξειδικευμένοι στο χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης Γιώργος Λαμπαθάκης και Μάγδα Αγγελίδου μας ενημερώνουν για ό,τι νέο κυκλοφορεί και οι αγαπημένες Μαντώ Γαστεράτου και Δήμητρα Γουλά μας μαθαίνουν πώς να γινόμαστε ακόμα πιο λαμπερές.

Με τη βοήθεια της Τζένης Θεωνά ταξιδεύουμε στο κόσμο του City Life και με τις μαγειρικές επιλογές του αναγνωρισμένου Chef Gus και της Pastry Chef Άντας Λιβιτσάνου, πειραματιζόμαστε με νέες γεύσεις και νέα πιάτα και εντυπωσιάζουμε τους καλεσμένους και τους αγαπημένους μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved