Media

Η Γκολεμά «καρφώνει» τον Αρναούτογλου για την Αλεξανδράτου – Ένταση στο Πρωινό!

Gossip-tv Team

Η Ντέπυ Γκολεμά «κάρφωσε» μέσα από τη στήλη της τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα έχει καλεσμένη την Τζούλια Αλεξανδράτου στην εκπομπή του και μάλιστα εκείνη τη μέρα κάνει πρεμιέρα ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Δεν προλάβαμε να συμφιλιωθούμε, θα σκοτωθούμε. Την άλλη Τετάρτη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει καλεσμένη στο στούντιο την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μια γυναίκα που μειώνει το prestige, κυρίως του καναλιού που την υποδέχεται. Για τον Γρηγόρη, τι να πούμε;», έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά στην Real... και εκεί που νομίζαμε ότι η κόντρα ανάμεσα στα δύο πρόσωπα είχε λάβει τέλος μιας και η τηλεκριτικός είχε πάει και καλεσμένη στον Γρηγόρη, η κόντρα τους αναζωπυρώνεται!

Με αφορμή αυτά που έγραψε η Ντέπυ έγινε χαμός στο Πρωινό. Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Γιατί καλείς στην εκπομπή σου έναν άνθρωπο που μισείς τόσο πολύ και γιατί η Γκολεμά που τον μισεί πάει στην εκπομπή του;» και πρόσθεσε: «Αν έναν άνθρωπο δεν τον εκτιμάς δεν πας στην εκπομπή του. Είναι η στοιχειώδης λογική της αξιοπρέπειας ενός ανθρώπου.». Τι είπε όμως η Φαίη Σκορδά που είχε αντίθετη γνώμη και έγινε χαμός;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved