Δεν θα πιστεύετε πόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Quizdom
Media

Δεν θα πιστεύετε πόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Quizdom

Η ελληνική τηλεόραση πέρασε περίοδο χρυσών τηλεπαιχνιδιών, με έπαθλα πακτωλούς χρημάτων. Ως πιτσιρικάς παρακολουθούσε κάποιο ο Λάμπρος Φισφής;

«Τα έπαθλα πράγματι ήταν τελείως διαφορετικά. Τώρα είναι προσαρμοσμένα στα τωρινά δεδομένα. Μου άρεσε πολύ ο «Αδύναμος Κρίκος». Η παρουσίαση από την Ελενα Ακρίτα, η λογική του παιχνιδιού και οι ερωτήσεις» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πόσες δηλώσεις συμμετοχής έχουμε μέχρι στιγμής στο «Quizdom»;

«Εχω εντυπωσιαστεί και εγώ. Έχουν ξεπεράσει τις 2.000 και στην πλειονότητά τους οι παίκτες είναι άνθρωποι που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά σε παιχνίδι. Από φοιτητές μέχρι συνταξιούχους που μας λένε ότι το κάνουν γιατί είναι φανατικοί της εφαρμογής. Θα δούμε, λοιπόν, ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αντιπάλων. Για να καταλάβεις, μια μητέρα πήρε μέρος ύστερα από δήλωση συμμετοχής που είχε υποβάλει για εκείνη ο γιος της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.»

-Ύστερα από μια περίοδο απουσίας έχουμε πάλι αρκετά τηλεπαιχνίδια. Πιστεύεις πως οφείλεται και στην κρίση ενδεχομένως και στην επιθυμία του κόσμου να τζογάρει και λίγο;

«Προφανώς όταν μέσα στην κρίση δίνεται μια ευκαιρία για χρήματα, ο κόσμος τη θέλει. Ακόμη και αν είναι μικρό το ποσό. Αυτά κάνουν και λίγο κύκλο. Οταν υπήρχαν πολλά παιχνίδια, ήρθε μάλλον και κορεσμός και μετά έφυγαν για λίγο. Τα τηλεπαιχνίδια όμως δεν θα φύγουν ποτέ από την τηλεόραση. Είναι βασικό της στοιχείο. Οι παίκτες αλλά και οι τηλεθεατές το διασκεδάζουν και έχουν προκύψει και ενδιαφέροντα φορμάτ, όπως για παράδειγμα το «Ακου τι είπαν» του Φερεντίνου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved