Παπαδημητρίου για Spata live: «Η αλήθεια είναι ότι δεν δόθηκε χρόνος στην εκπομπή τους»
Media

Παπαδημητρίου για Spata live: «Η αλήθεια είναι ότι δεν δόθηκε χρόνος στην εκπομπή τους»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρήκε πολύ σωστό το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη μίλησαν on air για το κόψιμο της εκπομπής τους.

«θα έκανα ακριβώς το ίδιο. Το θεώρησα πολύ εύστοχο αυτό που έκαναν τα παιδιά, γιατί δίνουν ένα τέλος σε όλη την παραφιλολογία που ενδεχομένος θα ξεκινούσε, ότι αποτύχανε ο Δημήτρης και η Μαίρη, ότι δεν τα κατάφεραν με τα νούμερα της τηλεθέασης. Βγαίνεις και λες ειλικρινά την αλήθεια στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν δόθηκε ο χρόνος στην εκπομπή τους» είπε στο Λοιπόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Λόγω των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, υπάρχει κόστος σε ό,τι αφορά τη σχέση με τα παιδιά σου;
«Δεν υπάρχει ιδιαίτερο κόστος σε ό,τι αφορά τα παιδιά, γιατί η πρωινή εκπομπή δεν τα επηρεάζει σε τίποτα. Φεύγω το πρωί, μετά το σχολικό και γυρίζω πριν από το σχολικό. Η πρωινή ζώνη είναι ό,τι πιο βολικό, γυρίζω πριν γυρίσουν τα παιδιά στο σπίτι»
Σε παρακολουθούν, σου λένε τη γνώμη τους;
«Ακούω τη γνώμη τους. Δεν συζητάμε πολύ για τη δουλειά και δεν τους αφήνω να έχουν επαφή με τα blogs, να μπαίνουν. Δεν θέλω να έχουν τέτοια επαφή με τη δουλειά μου. Δεν έχουν κανένα λόγο τα παιδιά να μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Είδαν την πρώτη μέρα την εκπομπή, την πρεμιέρα, έκαναν «κοπάνα». Τα παιδιά μου είναι χαρούμενα με τη μαμά τους»
Στο σχολείο δεν ακούνε σχόλια για σένα;
«Δεν έχει τύχει να μου πουν κάτι. Συνήθως τους ζητάνε αυτόγραφο από τη μαμά τους. Αυτό το δίμηνο θα πιεστούμε με το πρόγραμμα, γιατί θα έχω τις παραστάσεις του έργου «Sweet Charity», στο θέατρο «Badminton». Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, φέτος έχω περάσει τον περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου, απ' ό,τι κάθε άλλη χρονιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved