Η μεγάλη μπαρούφα που ειπώθηκε στο Πρωινό ΣουΚου και κανείς δεν κατάλαβε!
Media

Η μεγάλη μπαρούφα που ειπώθηκε στο Πρωινό ΣουΚου και κανείς δεν κατάλαβε!

Πραγματικά είναι από τις ατυχέστατες τηλεοπτικές στιγμές αυτό που συνέβη το Σάββατο το πρωί στο Πρωινό Σου Κου και που πέρασε και δεν ακούμπησε αφού κανείς δεν κατάλαβε τι ξεστόμισαν. 

Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στον μονόλογο του Νίκου Μουτσινά για το τι είναι ρεπορτάζ και ποιοι το κάνουν. Άποψή του. Αναφερόμαστε στα παρελκόμενα αυτού και την τεράστια μπαρούφα που όχι μόνο είπαν αλλά υποστήριξαν κιόλας σχεδόν όλοι.

Την ώρα που σχολίαζαν αυτήν την άστοχη -κατά την άποψή τους- ερώτηση της δημοσιογράφου του Πρωινού στην Καριοφυλιά Καραμπέτη για το αν έχει μικρότερο σύντροφο κι αφού είπαν το μακρύ τους και το κοντό τους, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε με ύφος πως έπρεπε να τη ρωτήσουν για το θάνατο του Κώστα Κουτσομύτη που θα είχε τόσα να πει....

"Βέβαια, έτσι έπρεπε" συμπλήρωσε και η Μαρία Μπεκατώρου για να διαφωνήσει τελικά ο Νίκος Μουτσινάς ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να απαντούν για την επικαιρότητα, όχι για κάποιο άλλο λόγο αλλά γιατί κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να μιλάνε για την πρεμιέρα και ούτε αυτό θα έπρεπε να την ρωτήσουν.

Τι πίνετε και δεν μας δίνετε ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν!

Η πρεμιέρα που βρέθηκε η Καραμπέτη έγινε τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και τα θέματα "'επαιξαν" την επόμενη μέρα στα κανάλια ενώ ο Κώστας Κουτσομύτης έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 10 Μαρτίου! Κατά την άποψή τους λοιπόν η ρεπόρτερ έπρεπε να ρωτήσει για έναν θάνατο που δεν είχε συμβεί!!!! Αυτή θα ήταν η αρμόζουσα ερώτηση. Και μετά να ανοίξει ένα γραφείο προβλέψεων του μέλλοντος να θησαυρίσει....

Σοβαρότητα μηδέν... για να μη μιλήσουμε για ρεπορτάζ που δεν είμαστε και ειδικοί μια και ανήκουμε στον καλλιτεχνικό χώρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved