Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Αρναούτογλου
Media

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Αρναούτογλου

Σήμερα στο «Τhe 2night Show» o Κώστας Κόκλας αφήνει για λίγο τα γυρίσματα της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, οι «Συμμαθητές» και συναντιέται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Μιλάει για τον χωρισμό του και για τη σχέση που έχει μετά το διαζύγιο με τον γιο του και μας αποκαλύπτει ποια ερώτηση του έκανε το παιδί του, που τον ξάφνιασε. Μας μιλάει για τη συνήθειά του να λέει πάντα την αλήθεια όταν τον ρωτάνε την ίδια ερώτηση 3 φορές… Ποια ερώτηση του κάνει ο Γρηγόρης για να το διαπιστώσει;

Ο Μάρκος Σεφερλής έρχεται στο πλατό της εκπομπής και μας αφοπλίζει με μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη. Μας εξηγεί τι τον συνδέει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και μας αποκαλύπτει πως αντέδρασε ο γιος του όταν διάβασε τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του Μάρκου και της Έλενας, ενώ μας χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου όταν συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερο ραντεβού στα τυφλά με τον Δημήτρη. Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να κερδίσει; Το τηλεοπτικό ταίρι του Τάκη Τσουκαλά, ο Άκης Βαρδαλάκης δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη. Αποκαλύπτει πως την ώρα της περιβόητης τούμπας του Τσουκαλά, εκείνος ένιωθε σαν τον πιανίστα στο σαλούν που ενώ βλέπει τους άλλους να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πυροβολισμούς, συνεχίζει να παίζει το πιάνο του.

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου στο «Τhe 2night Show», η Δήμητρα Παπαδήμα μιλάει στον Γρηγόρη για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, καθώς και γιατί στην αρχή της εγκυμοσύνης της πίστευε ότι δεν θα γίνει καλή μάνα.

Ο Βασίλης Καζούλης παίζει με την κιθάρα του και τραγουδάει στο πλατό του «Τhe 2night Show» αγαπημένα μας διαχρονικά τραγούδια.

Το πληθωρικό κορίτσι από τη διαφήμιση μεγάλου πολυκαταστήματος, η Μαρία Κωνσταντινίδη συναντιέται με τον Γρηγόρη και του εξηγεί τι σημαίνει το επάγγελμα «παιγνιοθεραπεύτρια» στο οποίο και ειδικεύεται.

Ιστορίες από τον Μπιθικώτση, τον Τσιτσάνη, τον Μάνο Λοΐζο και τον Ζαμπέτα έρχεται να μας πει η εξαιρετική τραγουδίστρια Ελένη Ροδά. Μιλάει για την μεγάλη της επιτυχία το «Μην βροντοχτυπάς τις χάντρες» αλλά και για το πώς της έγινε η πρόταση να ντουμπλάρει τη φωνή της πρωταγωνίστριας στην «Ευδοκία». Παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα τραγουδάει ζωντανά στην εκπομπή και ανεβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved