Σοφία Παπαϊωάννου: «Βεβαίως µε απασχολεί η τηλεθέαση»
Media

Σοφία Παπαϊωάννου: «Βεβαίως µε απασχολεί η τηλεθέαση»

Η Σοφία Παπαϊωάννου δεν κρύβει ότι την απασχολεί η τηλεθέαση ενώ παραδέχεται πως παρακολουθεί αρκετή τηλεόραση, δίνοντας έμφαση στο καλό χιούμορ.

Η τηλεθέαση σας απασχολεί;

Βεβαίως µε απασχολεί η τηλεθέαση και θα ήθελα εκποµπές σαν τη δική µου να αγγίζουν όλο και περισσότερους τηλεθεατές. Προσπαθώ όσο µπορώ να παρουσιάζω θέµατα που είναι σηµαντικά και είναι µεγάλη πρόκληση να βρίσκεις τρόπους να γίνονται προσιτά σε όλους.

Οι εκποµπές έρευνας ολοένα πληθαίνουν. Πού το αποδίδετε;

Πάντα έλεγα ότι πρέπει σε όλα τα κανάλια να υπάρχουν εκποµπές έρευνας ή καλύτερα να τις πούµε ενηµερωτικές εκποµπές µε βίντεο. Παρόλο που θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι κυρίως ψυχαγωγικό µέσο, πιστεύω πως είναι σηµαντικό να υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να ενηµερώνεις το κοινό - και µε την εικόνα, που είναι µαγική, µπορείς να το κάνεις αυτό πιο εύκολα.

Είναι επαρκής η ενηµέρωση στην Ελλάδα;

Πιστεύω ότι πρέπει να ψάξεις πολύ για να έχεις επαρκή ενηµέρωση στην Ελλάδα. Προσωπικά διαβάζω, ακούω και βλέπω τα πάντα. Ενηµερώνοµαι πάρα πολύ από το διαδίκτυο.

Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Παρακολουθώ τηλεόραση και βλέπω κυρίως τα βράδια, που είµαι σπίτι, εκποµπές ψυχαγωγικές και ενηµερωτικές. Μου αρέσει το έξυπνο χιούµορ, όπως µου αρέσει και να διασκεδάζω. Πιο πολύ όµως ενθουσιάζοµαι όταν βλέπω ένα προσεγµένο βίντεο ή µια ωραία εκποµπή µε εικόνες.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved