Παύλος Σταματόπουλος: «Σκέφτοµαι ότι µεγαλώνω και πρέπει να δω τι θα κάνω στο µέλλον»
Media

Παύλος Σταματόπουλος: «Σκέφτοµαι ότι µεγαλώνω και πρέπει να δω τι θα κάνω στο µέλλον»

Για τη φήμη που κυκλοφορεί και θέλει τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος βρίσκεται στην εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου να αποχωρεί από τον Alpha μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας μιλάει ο ίδιος και ξεκαθαρίζει τα πράγματα...

Υπάρχει µια φήµη ότι σκέφτεσαι να φύγεις από το κανάλι. Ισχύει;

Εγώ έχω συµβόλαιο µέχρι το καλοκαίρι µε τον Alpha. Είµαι επαγγελµατίας και αυτό που αρχίζω το ολοκληρώνω. Το τι θα γίνει του χρόνου δεν το ξέρω, είναι σχετικά νωρίς και δεν είναι η ώρα να το σκεφτώ. Αυτό που σκέφτοµαι είναι ότι µεγαλώνω και πρέπει να δω τι θα κάνω στο µέλλον. Είναι µια µεταβατική περίοδος για εµένα όσον αφορά τα προσωπικά αλλά και τα επαγγελµατικά µου.

Σε φαντάζεσαι µε ένα δικό σου πρότζεκτ;

Πάντα αγαπούσα την τηλεόραση. Θεωρώ ότι κάποια στιγµή θα µπορούσα να ασχοληθώ πιο ενεργά µε το κοµµάτι που βρίσκεται πίσω από τις κάµερες και µε το πρόγραµµα. Το θεωρώ πολύ δηµιουργικό. Αυτό φυσικά εξαρτάται από τη διαθεσιµότητα και τις προτάσεις. Στη ζωή µου δεν έπαιρνα πολύ γρήγορα αποφάσεις, δεν µου αρέσει να ξεβολεύοµαι από αυτό που έχω συνηθίσει. Οταν όµως αποφάσισα ότι µπορώ να βγω µπροστά, το έκανα σε µία εβδοµάδα. Αργώ να πάρω µια απόφαση, αλλά όταν την πάρω θα το κάνω επιτόπου και ακαριαία. Θεωρώ ότι ο κόσµος δεν έχει δει ακόµα πολλά από εµένα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved