Τρελή μπηχτή από την Sunny Μπαλτζή για την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιάννη Λάτσιο!
Media

Τρελή μπηχτή από την Sunny Μπαλτζή για την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Γιάννη Λάτσιο!

Πω πω μια κανονιά! Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος αυτού του θέματος αφού πραγματικά η εμφάνιση της Sunny Μπαλτζή στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον Antenna, ΌΛΑ πρώτη φορά και όσα είπε σίγουρα θα κάνουν πάταγο! 

Πολύ πρόσφατα η Σάννυ Μπαλτζή μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την γνωστή μεν αλλά ως τώρα απλά φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Αποκάλυψε μάλιστα ποιο τραγούδι έγραψε μετά τον χωρισμό τους. Πολύ λογικά λοιπόν ο έμπειρος Θέμος Αναστασιάδης πήγε την κουβέντα προς τα εκεί. Πολύ έξυπνα και με το ιδιαίτερο χιούμορ της η γνωστή τραγουδίστρια και συνθέτρια, απάντησε και δεν απάντησε σε κάποια πράγματα, αφήνοντας τόσο την Δούκισσα Νομικού όσο και τον ίδιο το Θέμο με την απορία αν τους μιλάει σοβαρά ή αν τους κάνει πλάκα.

Στον δεύτερο μέρος της εμφάνισής της της όμως ήταν πολύ πιο ξεκάθαρη.

"Πιστεύω ότι μας φάγαν τα κυκλώματα τότε, ήταν πολύ νωρίς κι έγινε όλο αυτό. Εγώ δεν ήμουν μαθημένη. Το χειρίστηκα πάρα πολύ χάλια κι εγώ. Αλλά η ζωή δεν έχει τελειώσει.... έχουμε μέλλον" είπε η Sunny ξαφνιάζοντάς τους....

-Τι μπορεί να έχουμε δεύτερο ξεκίνημα; τη ρώτησε ο Θέμος και να η πρώτη κανονιά!

"Αν παντρευτεί κάποια ο Γιάννης θα είμαι εγώ. Δεν υπάρχει περίπτωση..." 'Ωπα! τι έχουμε εδώ; Κι από ότι δήλωσε αυτές τις δηλώσεις-προθέσεις της τις γνωρίζει ο Γιάννης Λάτσιος καθώς του τις είπε πρόσφατα....

Και η συνέχεια ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική αφού ο Θέμος Αναστασιάδης φρόντισε να ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά αναφέροντας ότι κάτι ανάλογο είπε για τον Γιάννη Λάτσιο και η Κατερίνα Γκαγκάκη .

"Νομίζω ότι είναι δικός μου" απάντησε η Sunny και συνέχισε: "τελικά. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ ωραίο παιδί που τον θέλουνε όλες. Θα σου πω μια ιστορία. 'Οταν έγινε το πρώτο X-Factor με φωνάξανε για κριτική επιτροπή. Ήμουν λίγο επιφυλακτική αλλά μετά από πίεση δώσαμε τα χέρια και όλα οκ ήταν να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Κάθομαι σπίτι μου, ανοίγω την τηλεόραση και ποια βλέπω στη θέση μου;"

-Την Κατερίνα; ρώτησε η Δούκισσα

"Καταλαβαίνεις τώρα τι διαπλοκή υπάρχει... Αλλά να σου πω κάτι. Οι δουλειές είναι δουλειές. Άντε έχασα μια δουλειά, τον Γιάννη δεν θα τον χάσω...."

Εμάς έκανες να χάσουμε τον ύπνο μας με αυτές τις δηλώσεις Sunny μου αλλά χαλάλι... Όπως είπαμε και στην αρχή... Πω πω μια κανονιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved