Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου
Media

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πέτρος υποδέχεται τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο δημοφιλής συνθέτης και στιχουργός μιλά για το νέο του ξεκίνημα, ως κριτής του X-Factor, παραδέχεται πως δεν αναγνωρίζει την παλιά, σκληρή εικόνα του εαυτού του, ενώ τοποθετείται για το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο Νίκος Αναστόπουλος - ο θρύλος των ελληνικών γηπέδων- έρχεται στην εκπομπή και διηγείται απολαυστικές ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα του. Τι αποκαλύπτει για τις γυναίκες, τον Ολυμπιακό και τις φάρσες στους συμπαίκτες του;

Η Κατερίνα Στικούδη μπαίνει ανανεωμένη στο πλατό και εντυπωσιάζει με το νέο της look και την super sexy εμφάνισή της. Ο Πέτρος την υποβάλλει σε δοκιμασίες και εκείνη ανταποκρίνεται με θάρρος. Θα τα καταφέρει;

Ο Ευθύμης Ζησάκης συναντά τον Πέτρο και η χημεία τους είναι φανερή. Ξεχωριστή στιγμή αυτής της συνάντησης, οι μιμήσεις του πολυτάλαντου ηθοποιού.

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved