Μαρία Μπεκατώρου: Μιλάει για την παλιά και τη νέα κριτική επιτροπή του YFSF
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Μιλάει για την παλιά και τη νέα κριτική επιτροπή του YFSF

Για τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Your Face Sounds Familiar αλλά και για εκείνα που έρχονται, δηλαδή τον Σταμάτη Φασουλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Νίκο Μουτσινά, μιλάει η Μαρία Μπεκατώρου.

Η κριτική επιτροπή άλλαξε. Τι θυµάσαι από τους προηγούµενους κριτές;

Ήταν όλοι τους άψογοι και απόλυτα συνεργάσιµοι. Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν η λαµπερή παρουσία της επιτροπής, πάντα έκανε πολύ εύστοχη κριτική. Η Μπέσυ Μάλφα σχολίαζε πάντα αρκετά συναισθηµατικά, ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν ο πιο ήρεµος και, νοµίζω, ο πιο αυστηρός και ο Τάκης Ζαχαράτος έφερε έναν «άλλον» αέρα στην παρέα! Τους συµπάθησα όλους παρά πολύ, είχαµε µια άψογη συνεργασία και χαίροµαι που γνώρισα τόσο ταλαντούχους ανθρώπους.

Πες µου και κάτι γι’ αυτούς που έρχονται για να... απογειώσουν το αποτέλεσµα. Φασουλής και Φιλιππίδης, Παπουτσάκη και Μουτσινάς...

Ε, τι να πω! Είµαι πολύ χαρούµενη που θα συνεργαστώ µε τόσο σπουδαίους ανθρώπους. Γνώρισα και τον κύριο Φασουλή και τον κύριο Φιλιππίδη και είναι εντυπωσιακό πόσο απλοί άνθρωποι είναι. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ένα πολύ συµπαθητικό, χαµογελαστό και ταλαντούχο κορίτσι και ο Νίκος Μουτσινάς είναι πλέον το τηλεοπτικό µου αγόρι και χαίροµαι που θα είµαστε µαζί και στο «YFSF». Γελάµε πολύ όταν βρισκόµαστε όλοι µαζί και αυτό είναι πολύ καλό σηµάδι... Νοµίζω ότι θα περάσουµε τέλεια!

Ποιος θα είναι ο πιο αυστηρός και ποιος ο πιο γλυκός, κατά τη γνώµη σου;

∆εν µπορώ να σου απαντήσω µε σιγουριά. Αυτό θα φανεί, νοµίζω, στον αέρα και από το πρώτο επεισόδιο θα µπορέσω να έχω εικόνα και εγώ και οι τηλεθεατές. Θα έχει µεγάλο ενδιαφέρον πάντως, αφού η επιτροπή απαρτίζεται από έντονες και δυναµικές προσωπικότητες.

Η Παπουτσάκη θα είναι η «ανταγωνίστριά» σου, όπως ήταν η Γκαγκάκη; Έτσι έγραφαν...

Έτσι έγραφαν, αλλά δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνίστριά µου! Είναι πολύ ωραίο στην επιτροπή να υπάρχουν λαµπερά πρόσωπα και ευτυχώς και οι δύο διαθέτουν µπόλικη οµορφιά. Φέτος, απλώς η άλλη Κατερίνα µας είναι µελαχρινή.

Έχεις... στερητικό Γκαγκάκη;

(Σ.σ.: γελάει.) Η αλήθεια είναι πως θα µου λείψει η Κατερίνα! Ξέρω, όµως, πως θα µε παρακολουθεί και θα µε συµβουλεύει, όπως έκανε άλλωστε τόσο σωστά τα τελευταία χρόνια που βρίσκοµαι στον ΑΝΤ1.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved