Το «World Party» στον Καναδά
Media

Το «World Party» στον Καναδά

Συναρπαστικά ταξίδια. Έντονες συγκινήσεις. Ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Μοναδικές στιγμές. Αμέτρητες προκλήσεις. Αυτό είναι το «World Party».

Την Τετάρτη 6 Απριλίου, στις 22:00, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν πίσω τους την τροπική Μαδαγασκάρη και πετούν για τη δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Γης, τον Καναδά, έναν τόπο με «άγρια» ομορφιά, αλλά και σύγχρονες μεγαλουπόλεις!

Έπειτα από μία πολύωρη πτήση, η παρέα του «World Party» φτάνει στο Τορόντο, εκεί όπου τους υποδέχονται με πολύ ζεστό και ιδιαίτερο τρόπο οι Έλληνες ομογενείς! Το τζετ λαγκ, ωστόσο, κάνει αισθητή την παρουσία του και η επόμενη μέρα είναι πολύ... δύσκολη.

Για να μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς και να ξυπνήσουν, ο Σάκης και ο Γιώργος δοκιμάζονται σε μία πολύ ιδιαίτερη αναμέτρηση, το πέταγμα του τσεκουριού, που στον Καναδά θεωρείται σπορ!

Το τσεκούρι του πολέμου δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσα στους δύο φίλους, που στη συνέχεια δοκιμάζουν να «λύσουν» τις διαφορές τους, στο πιο παραδοσιακό άθλημα της χώρας, το χόκεϊ!

Για να ξεπεράσουν την ένταση του παιχνιδιού, αποφασίζουν να κάνουν βόλτα στην πόλη και να την απολαύσουν πανοραμικά, περπατώντας στον πιο ψηλό ουρανοξύστη της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved