Σειρά υπερπαραγωγή ετοιμάζει ο Alpha!
Media

Σειρά υπερπαραγωγή ετοιμάζει ο Alpha!

Την πρώτη μεγάλη παραγωγή σειράς στην ελληνική τηλεόραση για την τελευταία εξαετία σχεδιάζει ο Alpha για την προσεχή σεζόν.

Με ιθύνοντα νου τον σκηνοθέτη του «Νησιού» Θοδωρή Παπαδουλάκη, το κανάλι της Κάντζας βγαίνει από τα στεγανά των σίριαλ... δωµατίου και επενδύει σε µια σειρά υψηλού κόστους και στάνταρ παραγωγής που αγγίζει ένα ευαίσθητο θέµα. Ο τίτλος αλλά και το πρωταγωνιστικό καστ οριστικοποιήθηκαν πριν από λίγες ηµέρες. Βασισµένη σε ισραηλινό σίριαλ, η ελληνική κοινωνική σειρά θα λέγεται «Η λέξη που δεν λες» και θα αναφέρεται σε µία οικογένεια στην Κρήτη που ανακαλύπτει ότι ο µικρός της γιος εµπίπτει στο φάσµα του αυτισµού και βλέπει την καθηµερινότητά της να αλλάζει. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα με τη real, θα αναλάβουν η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Βασίλης Μπισµπίκης, ο Μάξιµος Μουµούρης και η Πηνελόπη Τσιλίκα, ενώ η αναζήτηση για το παιδί που θα υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο συνεχίζεται. Η ισραηλινή σειρά ενέπνευσε και το BBC που γύρισε τη βρετανική της εκδοχή µε τίτλο «The A word» και έκανε πρεµιέρα στις 22 Μαρτίου.
Την περασµένη εβδοµάδα, στελέχη του προγράµµατος του Alpha ταξίδεψαν στην Κρήτη, όπου θα γυριστεί εξ ολοκλήρου η σειρά, συναντήθηκαν εκεί µε τον σκηνοθέτη και δροµολόγησαν την έναρξη της παραγωγής. Τα γυρίσµατα θα ξεκινήσουν µέσα στον Μάιο, µε στόχο η σειρά να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο. Όσο για τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια που επελέγησαν, αµφότερα έχουν... προϊστορία στη θεατρική σκηνή, αλλά και στη µεγάλη οθόνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved