Media

Άγριο ξέσπασμα Αρναούτογλου για την μητέρα του Παντελή Παντελίδη: «Ακούω πάρα πολλές μ@λ@κίες»

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του ξέσπασε με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε ότι θέλει να πάρει συνέντευξη από τη μητέρα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη!

Ο ίδιος ξέσπασε λέγοντας: «Θέλω να βρίσω τώρα αλλά δεν θα το κάνω. Επειδή επισκέφτηκα τη μητέρα του Παντελή, κάτι το οποίο κάνω πολύ συχνά, διάβασα κάπου ότι ο Γρηγόρης πηγαίνει για να πείσει τη μητέρα του Παντελή να μιλήσουν στην εκπομπή για συνέντευξη. Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Όσο έχω σώας τας φρένας ποτέ στη ζωή μου, ηθικά, δεν θα έπαιρνα από κανέναν συγγενή του Παντελή συνέντευξη. Το λέω και δεν θα το ξανασυζητήσω ποτέ. Γουστάρω γιατί θέλω να πηγαίνω να βλέπω και την μητέρα του και τον πατέρα του, και τα αδέρφια του. Την μητέρα και τον πατέρα του πιο πολύ. Και να με παρακαλάνε να μιλήσουν σε αυτή την εκπομπή, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω την σχέση μου με τον Παντελή για να πάρω μια συνέντευξη από τους δικούς του ανθρώπους, διότι πάρα πολλές μαλακίες ακούω, δεν γίνεται να μην απαντάω, γιατί ο καθένας γράφει ο,τι θέλει. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με το διαδίκτυο...»

Να αναφέρουμε ότι και το Nassos blog έγραψε για τη συνάντηση και ο Νάσος Γουμενίδης είχε γράψει «Ο παρουσιαστής είναι η τρίτη φορά που συναντάει τη μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή και όχι για να τη πείσει να βγει στην εκπομπή του γιατί από άποψη ηθικής είναι κάτι το οποίο δεν θα έκανε ποτέ του»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved