Φάνης Λαμπρόπουλος:Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1
Media

Φάνης Λαμπρόπουλος:Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

O Φάνης Λαμπρόπουλος με το «Ένα στα γρήγορα» επιστρέφει την Πέμπτη 14 Απριλίου και κάθε Πέμπτη, αμέσως μετά το «The 2night show» και συνεχίζει να προ(σ)καλεί αγαπημένους celebrities να κάτσουν απέναντι του για «Ένα στα γρήγορα», με στόχο να τους φέρει σε... πολύ δύσκολη θέση.

Στον προηγούμενο κύκλο ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε μαθήματα twerking με τη Ειρήνη Παπαδοπούλου, μαγείρεψε με τη Ελισάβετ Σπανού και κατάφερε να κάνει βαθυστόχαστη ανάλυση με το Mikeius για το μέλλον του κόσμου.

Ο νέος εβδομαδιαίος κύκλος επεισοδίων θα έχει μοναδικές εκπλήξεις και ανατροπές που θα συζητηθούν!
Από το «Ένα στα Γρήγορα» έχουν περάσει αγαπημένα πρόσωπα όπως η Μαρία Μπεκατώρου, η Ναταλία Γερμανού, η Δέσποινα Βανδή, η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ναταλία Δραγούμη, ο Στράτος Τζώρτζογλου και άλλα, ανυποψίαστα «θύματα» της γοητείας του Φάνη.

Η επιτυχημένη εκπομπή είναι μια παραγωγή του Netwix και έχει κάνει μέχρι σήμερα, συνολικά, πάνω από 1.500.000 video views μόνο στο Netwix και στο YouTube, έχει ξεπεράσει τα 2.500.000!

Μη χάσετε την πιο ξεκαρδιστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης «Ένα στα γρήγορα» από την Πέμπτη 14 Απριλίου και κάθε Πέμπτη, αμέσως μετά το «The 2night show» μόνο στον ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved