Μπρούσκο: Η γέννα, ο χωρισμός και οι πυροβολισμοί
Media

Μπρούσκο: Η γέννα, ο χωρισμός και οι πυροβολισμοί

Ύστερα από ένα δύσκολο τοκετό, η Μελίνα φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, αλλά ο Αχιλλέας λίγο έλειψε να χάσει τα μυαλά του. Αναστασία και Ματθαίος ....παίρνουν διαζύγιο, ενώ ο Μανωλιός παραμένει στη φυλακή.

Η Αστυνομία έχει συλλάβει τη Βασιλική για την επίθεση στον Μανούσο Ροκάπη, ο οποίος βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και όλοι περιμένουν με αγωνία να συνέλθει για να μπορέσει να δώσει κατάθεση. Η Μελίνα αποφασίζει να κάνει πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια του Αχιλλέα, αλλά στο μεταξύ αυτός έχει προετοιμάσει τη δική του έκπληξη, για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα. Τελικά, τους προλαβαίνουν τα γεγονότα και η Μελίνα μεταφέρεται με πόνους γεννάς στο μαιευτήριο.


Η ανησυχία του Αχιλλέα χτυπάει κόκκινο και δεν αργεί να μετατραπεί σε πανικό, δημιουργώντας πρόβλημα τόσο στα αδέλφια του όσο και στον Θεοδόση, ο οποίος καλείται να ξεγεννήσει τη Μελίνα. Η είδηση του πρόωρου τοκετού της Μελίνας τρομάζει και τον Σήφη λόγω της πρόσφατης εμπειρίας με την Όλγα. Παρά την πίκρα της για τις απιστίες του Μανωλιού, η Κωνσταντίνα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να απο¬δείξει την αθωότητα του. Η Βασιλική αφήνεται ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, σύντομα όμως δέχεται ένα νέο χτύπημα, όταν ο Μηνάς της ανακοινώνει το τέλος του γάμου τους.

Παράλληλα, η Αστυνομία έχοντας στα χέρια της πλέον ισχυρά στοιχεία κατά του Μανούσου Ροκάκη, τον πιέζει να ομολογήσει, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανωλιος, αγνοώντας τις συμβουλές του δικηγόρου του και κάνοντας του κεφαλιού του, κατορθώνει να... προφυλακιστεί. Τελικά, η Μελίνα ύστερα από ένα δύσκολο τοκετό γεννά ένα κοριτσάκι. Ωστόσο, ο Αχιλλέας τα βάζει με τον Θεοδόση και τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι η νεογέννητη κόρη του έχει μπει στη θερμοκοιτίδα. Η γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι του Σήφη και τη Στεφανία φεύγει απροειδοποίητα και η Δάφνη αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση, στέλνοντας τη Γεσθημανή. Ο Ροκάκης φαίνεται να έχει βρει τρόπο να αποδράσει, ενώ παρά τις εκκλήσεις της Χρυσάνθης και του Διαμαντή ο Πάτροκλος αρνείται να χαμηλώσει τους πόνους με την Άννα και για άλλη μία φορά της επιτίθεται, οδηγώντας τα πράγματα στα άκρα.

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι πια ευτυχισμένοι γονείς και το μόνο που θέλουν είναι να χαρούν τον ερχομό της νεογέννητης κόρης τους. Μαζί τους χαίρονται και όλοι οι Ματθαίοι, ενώ και ο Σήφης δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του για το γεγονός, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο βαθιά είναι η αγάπη του για τη Μελίνα. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει και την εισβολή της Γεσθημανής στο σπίτι του. Κι ενώ η Αναστασία φαίνεται να είναι όλο και πιο δεκτική στο φλερτ του Νικηφόρου, ο Ματθαίος πληροφορείται ότι βγήκε το διαζύγιο τους και λυγίζει.

Η Αστυνομία, μετά την απόπειρα απόδρασης του Μανούσου Ροκάκη, μοιάζει να είναι όλο και πιο σίγουρη για την ενοχή του, ενώ παράλληλα ο Μανωλιός είναι κλεισμένος στη φυλακή. Ο Μερετάκης αποφασίζει να δώσει ένα σκληρό μάθημα στον Πάτροκλο, αλλά στη συμπλοκή τραυματίζεται η Χρυσάνθη. Ο Πάτροκλος συνειδητοποιεί ότι πυροβόλησε τη μάνα του, ενώ κι ο ίδιος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ίδιο νοσοκομείο, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Ματθαίος και η Αναστασία είναι και οι δυο πολύ ταραγμένοι από το γεγονός του διαζυγίου τους, αλλά προσπαθούν να μη δείξουν σε κανέναν τα συναισθήματα τους, ενώ ο Σήφης μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος έχει βάλει στο στόχαστρο την Αναστασία και αποφασίζει να τον διώξει από την Κρήτη, ακόμα και με τη βία. Και όσο ο Ροκάκης δεν ομολογεί το φόνο της Αγλαΐας, ο Μανωλιός παραμένει στη φυλακή και επεξεργάζεται τα σχέδια της.
Πηγή: Tηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved