Ταινία με Χολιγουντιανή αίγλη για την Μιμή Ντενίση
Media

Ταινία με Χολιγουντιανή αίγλη για την Μιμή Ντενίση

Η θεατρική επιτυχία της Μιμής Ντενίση και της ομάδας της πρόκειται να κάνει διεθνή περιοδεία ανεβαίνοντας σε μεγάλα θέατρα του κόσμου σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Γερμανία και στη μακρινή Αυστραλία.

Η είδηση ότι προσκλήθηκε ακόμη και στη Σμύρνη εντυπωσιάζει έστω και αν οι παράγοντες του έργου είναι διστακτικοί να μεταβούν εκεί προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα και γίνουν φασαρίες σε μια τόσο δύσκολη διεθνή συγκυρία. Κάτι άλλο που επίσης προκαλεί ενδιαφέρον είναι η κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού.

Η παραγωγή θα είναι διεθνής ,τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Μυτιλήνη, οι δρόμοι και τα σοκάκια της οποίας θυμίζουν Σμύρνη, και το καστ μόνο απαρατήρητο δεν θα περάσει στα παγκόσμια κινηματογραφικά σαλόνια, αφού δύο πολύ γνωστές ηθοποιοί είναι προγραμματισμένο να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ θα υποδυθεί την αρχηγό της κοινότητας των Λεβαντίνων, ενώ η βραβευμένη με Οσκαρ Ολυμπία Δουκάκη θα ερμηνεύσει τη Σμυρνιά μετανάστρια που αναζητά μια νέα ζωή στη Μυτιλήνη εκείνης της εποχής , που όπως τότε, έτσι και σήμερα γίνεται τόπος υποδοχής ξεριζωμένων από τις εστίες τους, ανθρώπων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved