To «World Party» εξωτική Χαβάη
Media

To «World Party» εξωτική Χαβάη

Συναρπαστικά ταξίδια. Έντονες συγκινήσεις. Ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Μοναδικές στιγμές. Αμέτρητες προκλήσεις. Αυτό είναι το «World Party».

Την Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 22:00, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης φεύγουν από τον περιπετειώδη Καναδά και προσγειώνονται στην εξωτική Χαβάη, εκπληρώνοντας το παιδικό τους όνειρο.

Το ταξίδι ξεκινά από το νησί Oahu, με μία σύντομη στάση στο κοσμοπολίτικο Waikiki. Εκεί ο Σάκης με τον Γιώργο μαθαίνουν ότι διεξάγεται το Pipe Masters, ένα από τα μεγαλύτερα surf events του πλανήτη. Η περιέργεια τους οδηγεί στην απόφαση να τρυπώσουν στη διοργάνωση ως δημοσιογράφοι του Alpha, αλλά δεν τα καταφέρνουν! Επηρεασμένοι από την αποτυχία τους, αποφασίζουν να κάνουν σκοπό του ταξιδιού τους την ανακάλυψη της surf κουλτούρας του νησιού.

Στη συνέχεια η ομάδα του «World Party» κολυμπά παρέα με... καρχαρίες στη μέση του Ειρηνικού, και επισκέπτεται το τέταρτο μεγαλύτερο νησί στη Χαβάη, το Kauai.

Η γνωριμία με έναν 72χρονο surfer αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη. Με την καθοδήγηση, λοιπόν, του Τζον Πεκ ο Σάκης και ο Γιώργος δαμάζουν τα κύματα και ταυτόχρονα ανακαλύπτουν την ομορφιά της φύσης, αλλά και τα όρια του εαυτού τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved