Ο Βαλάντης αποκαλύπτει: «Ήθελα να βάλω τα κλάματα την ώρα του live του YFSF»
Media

Ο Βαλάντης αποκαλύπτει: «Ήθελα να βάλω τα κλάματα την ώρα του live του YFSF»

Την πρώτη Κυριακή στο YFSF ήταν ο καλύτερος ως Θέμης Αδαμαντίδης. Ωστόσο την προπερασμένη Κυριακή που εμφανίστηκε ως Ρικ Τζειμς έδειχνε πολύ εκνευρισμένος. Ο Βαλάντης εξηγεί μιλώντας στο Πρώτο Θέμα τι συνέβη.

«Την ώρα που πήγα να τραγουδήσω δεν ακουγόταν η μουσική στο ακουστικό μου για το live στο YFSF που αντιμετώπισε τα τεχνικά προβλήματα. και δεν καταλάβαινα που βρίσκομαι στο τραγούδι. Σταματούσα, κοιτούσα τον κόσμο, ενώ μου μιλούσε και ο δάσκαλος μέσα από το ακουστικό γιατί είχα πρόβλημα με τον στίχο, καθώς δεν τραγουδάω αγγλικά. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να κάνω τον Ρικ Τζειμς αλλά υπήρχε τεχνικό πρόβλημα.

Οι τεχνικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε και, αντί να φτιάξουν το πρόβλημα, το έκαναν μεγαλύτερο. Κάποια στιγμή ήθελα να βάλω τα κλάματα και να σταματήσω. Ως καλλιτέχνης όπως και να το κάνεις πρέπει να τραγουδάς σωστά. Δεν είναι ωραίο. Και επειδή ήταν μια πετυχημένη μεταμόρφωση εξωτερικά , ήθελα ένα άρτιο αποτέλεσμα. Εκνευρίστηκα πολύ», αποκαλύπτει ο γνωστός τραγουδιστής.

Το γεγονός ότι έδειξε την δυσαρέσκεια του την ώρα του show προκάλεσε αντιδράσεις όπως αυτή της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία σχολίασε την άλλη μέρα στο Πρωινό: «Αν είναι έτσι ο χαρακτήρας του ας πάρει βαλεριάνα».

Ο Βαλάντης απαντάει: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Κρίνω και κρίνομαι. Ας κρίνει όπως θέλει εκείνη. Ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια μου , μου έδωσε τους 10 βαθμούς. Παρ’ όλο τον εκνευρισμό μου, φαίνεται ότι η ειλικρίνεια μου τους κέρδισε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved