Σοφία Παυλίδου: «Αν συνεχιστεί το σίριαλ, ο ρόλος έχει πορεία»
Media

Σοφία Παυλίδου: «Αν συνεχιστεί το σίριαλ, ο ρόλος έχει πορεία»

Η Σοφία Παυλίδου που επέστρεψε στη μικρή οθόνη μετά τη συμμετοχή της στους «Συμμαθητές» μιλάει με ενθουσιασμό για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Μάλιστα, Σεφ!».

«Στα γυρίσματα πέρασα πραγματικά πολύ ωραία. Είχα την τύχη να συναντηθώ και με τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος κάνει επίσης μια guest εμφάνιση ως Γρηγόρης, ο υποψήφιος αγοραστής του εστιατορίου. Με τον Πέτρο είχα καιρό να συνεργαστώ απ' όταν παίζαμε μαζί στο θέατρο στην παράσταση "Ο παππούς έχει πίεση". Την Κίκα, δηλαδή την Αννα Μενενάκου, δεν τη γνώριζα, είναι μια εξαιρετική συνάδελφος και ένα πολύ γλυκό παιδί. Όλη η ομάδα είναι εξαιρετική. Είναι δεμένοι μεταξύ τους και αγαπιούνται πραγματικά, έχουν ωραία σχέση. Νοιάζεται ο ένας για τον άλλο. Φαντάζομαι βέβαια ότι αυτό ξεκινάει από τον σκηνοθέτη και από τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Μου άρεσε ο ρόλος της Χριστίνας που είναι δυναμικός, αν και εκείνη είναι λίγο στον κόσμο της.

Επίσης απόλαυσα το καλό κλίμα ανάμεσά μας. Θα εμφανιστώ στη σειρά για τέσσερα επεισόδια. Αν συνεχιστεί το σίριαλ, ο ρόλος έχει πορεία». Η Σοφία Παυλίδου δηλώνει εντυπωσιασμένη από την κουζίνα που έχει στηθεί στο στούντιο που γυρίζεται η κωμική σειρά. «Δεν είναι μια απλή κουζίνα, είναι κουζινάρα! Είναι τεράστια και πεντακάθαρη γιατί υπάρχουν μάγειρες που φτιάχνουν φαγητό κάθε μέρα για τις ανάγκες του σίριαλ. Στο γύρισμα προχθές έτρωγα ένα γλυκό, τι τυχερή που ήμουν, το οποίο ήταν υπέροχο. Μαγειρεύουν τα πάντα», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved