Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η δουλειά μου δεν είναι να απαντώ στο τι μπορεί να λέει ο καθένας»
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η δουλειά μου δεν είναι να απαντώ στο τι μπορεί να λέει ο καθένας»

Για τον λόγο που δε μπήκε καθόλου στη μάχη των σχολίων και δεν ασχολήθηκε με τις αρνητικές κριτικές που της έγιναν για την εκπομπή «Καλημερούδια», μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο είχα αποφασίσει από την πρώτη στιγμή που επέλεξα να κάνω το πρωινό. Ήξερα πολύ καλά ότι η πρωινή ζώνη γίνεται αντικείμενο έντονου σχολιασμού. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χαρακτήρα μου το να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Η δουλειά μου δεν είναι να απαντώ στο τι μπορεί να λέει ο καθένας, αλλά να παρουσιάζω τα «Καλημερούδια». Σε κάποιους θα αρέσει, σε άλλους όχι. Πίστεψε με, έλαβα πολύ σοβαρά υπόψη μου τις καλοπροαίρετες αρνητικές κριτικές που έγιναν και αισθανόμουν ότι είχαν νόημα. Αλίμονο αν θεωρούσα ότι τα ξέρω όλα. Με σχόλια όμως που ήταν προσβλητικά ή κακοπροαίρετα δεν ασχολήθηκα καθόλου. Δεν το έκανα άλλωστε ποτέ στην πορεία μου, γιατί κατά καιρούς έχω ακούσει διαφορά σε αυτήν τη δουλειά. Απλώς ήταν η πρώτη φορά που άκουγα τόσα πολλά μαζεμένα», λέει στο Εγώ.

Όσο για το αν στεναχωρήθηκε με όλη αυτή τη κατάσταση; «Όχι. Δεν με στεναχωρεί. Όταν ακούω ένα σχόλιο και αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει ουσιαστική βάση και ο μόνος λόγος που γίνεται είναι για να με θίξει, νιώθω ότι δεν με αφορά καθόλου. Μετρά ποιος θα πει τι. Όλους αυτούς τους μήνες, ενδεχομένως να υπήρξαν και σχόλια που σε πρώτο επίπεδο με ενόχλησαν, κυρίως όταν προέρχονταν από ανθρώπους που δεν περίμενα ότι θα έλεγαν κάτι κακοπροαίρετο. Δόθηκε η ευκαιρία σε πολύ κόσμο να εκφράσει τη γνώμη του σε σχέση με το πρωινό και υπήρξαν ενα-δύο παραδείγματα προσώπων που δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο αρνητικοί ή εμπαθείς. Στεναχωρήθηκα αλλά όχι για πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved