Ασημής Αλεξίου: Μιλά για τον ρόλο του στα Δίδυμα Φεγγάρια
Media

Ασημής Αλεξίου: Μιλά για τον ρόλο του στα Δίδυμα Φεγγάρια

Στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια» ο Ασήμης Αλεξίου ενσαρκώνει τον Μπρούνο, ο οποίος είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος. Θα τον δούμε και σε στιγμές έντασης;

«Ναι, θα τον δούμε. Ο Μπρούνο είναι μία ήρεμη δύναμη, με μία πηγαία ευγένεια και πολλή υπομονή. Αλλά δεν αντέχει την προδοσία. Όταν κάποιος τον προδώσει, μετά...τελείωσε!»


Έχει κάποια σκοτεινή πλευρά ή είναι τόσο ήρεμος όσο δείχνει;

«Υπάρχει κάτι σκοτεινό στο βλέμμα του κάποιες στιγμές. Κάνει τον αφελή, αλλά δεν είναι, και αυτό το χρησιμοποιεί όταν θέλει κάτι πολύ. Τότε δείχνει τον καλό του εαυτό, αλλά ουσιαστικά δεν είναι έτσι. Χρησιμοποιεί σαν βιτρίνα την ευγένεια του, για να κατακτήσει αυτό που θέλει»


Ο Μπρούνο ερωτεύεται μονόπλευρα την Ελισάβετ και τη διεκδικεί. Θα τον δούμε να φτάνει στο σημείο να τα παρατήσει; «Όχι, θα συνεχίσει μέχρι να την κατακτήσει και να πετύχει αυτό που θέλει, δηλαδή να παντρευτούν καινά νιώσει ότι είναι ολοκληρωτικά δική του. Ο Μπρούνο ζει μεταφορικά τον έρωτα που είχαν ζήσει ο Παύλος και η Αλίκη. Ουσιαστικά, η κόρη της Αλίκης βιώνει το ίδιο πράγμα. Είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη, αλλά ο Μπρούνο τη διεκδικεί παθιασμένα»


Μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει για εκείνη; «Μέχρι τα άκρα! Το λέει και κάποια στιγμή, ότι ο έρωτας έχει σημασία όταν είναι ακραίος. Και το πιστεύει αυτό», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved