Εξέλιξη «βόμβα» στο Ταμάμ
Media

Εξέλιξη «βόμβα» στο Ταμάμ

Η Έλλη και ο Τζεμ, από τη στιγμή που αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος, και να είναι ξανά μαζί, προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τη σχέση τους, ώστε να μη γίνει αντιληπτή από κανένα μέλος της οικογένειας τους.

Έτσι, το νεαρό ζευγάρι εκδήλωνει τον ερωτά του μέσα στο σπίτι όποτε καταφέρνει να ξεφεύγει από το αυστηρό βλέμμα της Μυρτώς και του Μετίν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μytv, όμως, τα πάντα ανατρέπονται όταν μία μέρα η γιαγιά Γιλντίζ εισβάλλει στο δωμάτιο του εγγονού της και τον βλέπει να φιλιέται στο στόμα με την Έλλη. Το σοκ για τη γυναίκα είναι τεράστιο. Η ίδια, πιστή στη θρησκεία της, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Τζεμ έχει σχέση με μία χριστιανή - πόσο μάλλον με την κόρη της γυναίκας του γιου της.

Τα δύο παιδιά προσπαθούν να δικαιολογηθούν, αλλά μάταια. Εκείνη αποκαλύπτει όσα είδε στον γιο της, τον Μετίν, αλλά και στη Μυρτώ. Η είδηση πως ο Τζεμ και η Έλλη έχουν δεσμό σκάει σαν βόμβα. Ο Μετίν, εξαγριωμένος, τους ζητά εξηγήσεις. Από την άλλη, η Μυρτώ προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τον σύζυγο της. Ωστόσο, εκείνος δεν ακούει λέξη. Είναι κάθετος στην άποψη του πως αυτή η σχέση δεν είναι φυσιολογική. Μάλιστα, πάνω στον θυμό του διώχνει τον γιο του και την Έλλη από το σπίτι.

Η ακραία αντίδραση του στενοχωρεί τη Μυρτώ, η οποία τον πλησιάζει και πάλι θέλοντας να του αλλάξει γνώμη. Στο μεταξύ, τα δύο παιδιά, σίγουρα για τα συναισθήματα τους, αποφασίζουν να υποστηρίξουν τα «θέλω» τους και να φύγουν μακριά από τους γονείς τους, ώστε να ζήσουν ελεύθερα τον ερωτά τους. Βέβαια, καθώς δεν είχαν προβλέψει αυτή την εξέλιξη και δεν έχουν χρήματα για να πάνε να μείνουν κάπου, ζητούν από τον Τεό να τους βοηθήσει.

Ο τελευταίος αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, πόσο καλός φίλος είναι, αφού δίνει στον Τζεμ τα κλειδιά του μαγαζιού του, προκειμένου να μείνουν εκεί. Και ενώ το ζευγάρι φυγαδεύεται στο μπαρ του νεαρού, στο σπίτι επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ολα τα μέλη της οικογένειας είναι συγκεντρωμένα στο σαλόνι και συζητούν για την ερωτική σχέση του Τζεμ και της Έλλης. Σ' αυτή την κουβέντα εντύπωση προκαλεί η στάση της μέχρι πρότινος πουριτανής Μπαχάρ. Η γυναίκα υπερασπίζεται τη σχέση των παιδιών με επιχειρήματα, λέγοντας πως από τη στιγμή που ο Μετίν δεν έχει παντρευτεί με νόμιμο γάμο τη Μυρτώ, δεν είναι παντρεμένοι, άρα η Έλλη και ο Τζεμ δεν είναι αδέλφια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved