«Προδοσία»: Με αυτό το σίριαλ ετοιμάζει την επιστροφή του ο Στράτος Μαρκίδης
Media

«Προδοσία»: Με αυτό το σίριαλ ετοιμάζει την επιστροφή του ο Στράτος Μαρκίδης

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το νέο καθημερινό σίριαλ του, ο Στράτος Μαρκίδης κάνει συζητήσεις στην Κύπρο και στην Ελλάδα, έχοντας ως γνώμονα να πετύχει την πιο συμφέρουσα συμφωνία.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο ίδιος βρέθηκε στην Μεγαλόνησο, όπου παρουσίασε τη σειρά και συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας, εκτός από τον Αlpha και το Μega, και με τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συναντήθηκε με στελέχη ελληνικών καναλιών. Ακόμη, βέβαια, οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, καθώς ο γνωστός παραγωγός θέλει να κάνει προσεκτικά την επιλογή του. Παράλληλα, έχει ολοκληρωθεί το καστ και έχουν επιλεγεί οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους βασικούς ρόλους.

Το σενάριο κινείται πάνω σε τρεις μύθους. Ο ένας αφορά έναν απαγορευμένο έρωτα, με δύο αδέλφια, από ναυτική οικογένεια, που αγαπούν την ίδια γυναίκα, ενώ ο δεύτερος αφορά δύο γυναίκες που αντιμετωπίζουν το δίλημμα «καριέρα ή προσωπική ευτυχία;». Η ζωή, όμως τα φέρνει έτσι, που τα σχέδια των ανθρώπων αναπάντεχα αλλάζουν. Ο τρίτος μύθος συνδέεται με μια ομάδα νέων ανθρώπων που αναζητούν μία καλύτερη ζωή μέσα από διάφορες αντιξοότητες, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσουν... Η θάλασσα, βέβαια, πρωταγωνιστεί, μιας και οι διαφορετικοί κόσμοι που συναντώνται στην εξέλιξη της υπόθεσης προέρχονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από ναυτικές οικογένειες. Φυσικά βασικό ρόλο στη σειρά θα έχει η Μαφία, μιας και η παράνομη δραστηριότητα ενός από τα κεντρικά πρόσωπα θα προκαλέσει επικίνδυνα μπλεξίματα.
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved