«Μπρούσκο»: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων
Media

«Μπρούσκο»: Οι συγκλονιστικές εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Μια εβδομάδα με πολλές και ανατρεπτικές εξελίξεις έρχεται στη σειρά «Μπρούσκο».

Η υπερπροστατευτικότητα του Αχιλλέα, τον οδηγεί στο σημείο να τσακωθεί άσχημα με τον μαιευτήρα (κωμικές καταστάσεις) πιστεύοντας ότι ευθύνεται για τον ίκτερο που παρουσίασε η νεογέννητη κόρη του. Η Γεσθημανή, ενημερώνει την Αναστασία πώς ο Σήφης την έχει «στημένη» στον Νικηφόρο. Στο μεταξύ, ο Ροκάκης «σπάει» κι ομολογεί τα εγκλήματά του, παράλληλα όμως ο Μανωλιός, φοβισμένος απ' την ιδέα ότι θα σαπίσει στη φυλακή διοργανώνει την απόδρασή του… Η Βασιλική ακολουθώντας τις οδηγίες της Δάφνης, κυκλοφορεί φόρα-παρτίδα μ' έναν άγνωστο άντρα επιδιώκοντας να προκαλέσει τη ζήλια του Μηνά, ενώ η ίδια η Δάφνη, αγανακτισμένη απ' την ακαταστασία του φίλου της, του επιβάλλει τους όρους της. Ο Σήφης διαπιστώνει ότι η Γεσθημανή, ανακατεύεται στην ζωή του εν αγνοία του και την διώχνει. Ο Νεκτάριος αντικρίζοντας την Χρυσάνθη στο νοσοκομείο, αφήνει τα πραγματικά του αισθήματα γι' αυτήν να βγουν στην επιφάνεια...

Εξαιτίας του ατυχήματος της Χρυσάνθης, ο Νεκτάριος μοιάζει να έχει μαλακώσει απέναντί της και να την έχει συγχωρέσει για τα λάθη του παρελθόντος… Συνεχίζει όμως να κρατά την σκληρή και απόμακρη στάση απέναντι στον Πάτροκλο.. Παράλληλα λέει ψέματα στην Δήμητρα για την επιστροφή του στην Κύπρο, προκειμένου να περάσει χρόνο με την Αλεξάνδρα. Η μέρα για την αποφυλάκιση του Μανωλιού έχει φτάσει, τα πράγματα όμως ανατρέπονται, όταν οι φύλακες ανακαλύπτουν το σημείο που έχει σκάψει με σκοπό να δραπετεύσει.. Η Κωνσταντίνα δεν θέλει με τίποτα να ξαναδεί τον Μανωλιό, και καταρρακωμένη από την προδοσία του, στρέφεται στην Ελευθερία για παρηγοριά, κι εκείνη την παροτρύνει να εκδικηθεί.. Ο Αχιλλέας είναι κατενθουσιασμένος, αφού η Μελίνα και το μωράκι τους σύντομα θα επιστρέψουν στο σπίτι.. έτσι, με τη βοήθεια και της Δήμητρας της διοργανώνει μια πολύ γλυκιά έκπληξη. Ο Σήφης βρίσκει την ευκαιρία και υπό την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Νικηφόρο να εξαφανιστεί από την Κρήτη κι από τη ζωή της αδερφής του.

Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας εξαντλημένοι από την αϋπνία, Παρόλα αυτά, είναι πολύ ευτυχισμένοι που επιτέλους πραγματοποίησαν το όνειρό τους. Ο Σήφης με την απειλή όπλου, αναγκάζει τον Νικηφόρο να απομακρυνθεί από την Αναστασία και του δίνει διορία μιας εβδομάδας να φύγει από την Κρήτη. Ο Πάτροκλος αποφασίζει να δανειστεί από τοκογλύφο, προκειμένου να αγοράσει από την Άννα το δικό της μερίδιο του σπιτιού. Η Κωνσταντίνα διώχνει κακήν κακώς τον Μανωλιό κι αυτός πηγαίνει να μείνει μαζί με τη Δάφνη και τον Μηνά. Ο Ματθαίος παίρνει είδηση ότι ο Νεκτάριος λέει ψέματα ότι βρίσκεται ακόμα στην Κρήτη. Κι ενώ η Δάφνη προετοιμάζεται ενδυματολογικά για την κρουαζιέρα της στο Ιόνιο με τον Διαμαντή, αυτός πληροφορείται από τον δικηγόρο του, ότι θα ξαναπεράσει από δίκη για την απαγωγή της Μελίνας, αφού ο εισαγγελέας άσκησε έφεση.

ην ίδια στιγμή, ο Σήφης «στριμώχνει» τον Νικηφόρο άγρια: «Αποφάσισες να πουλήσεις έρωτες στην Αναστασία για τους δικούς σου λόγους αλλά την πάτησες δεν με μέτρησες καλά! Λοιπόν, φεΰγεις σήμερα κιόλας», του λέει και ο Νικηφόρος γεμάτος φόβο προσπαθεί να ξεφύγει: «Σε παρακαλώ. Δεν μπορώ να φύγω από την Κρήτη έτσι. Μου χρωστάνε κάποια λεφτά και τα , χρειάζομαι, δεν σου λέω ψέματα. Σε παρακαλώ, κατέβασε το όπλο», του απαντάει τρέμοντας. Ο Mnνας ενημερώνει την Κωνσταντίνα ότι ο Μανωλιός αποφυλακίστηκε, αλλά αυτή δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό: «Ήθελα να βγει από τη φυλακή γιατί ήξερα ότι ήταν αθώος αλλά πες του μην τολμήσει να έρθει εδώ, ούτε και στο σπίτι», του απαντάει δακρυσμένη. Αλλά και ο Μηνάς δηλώνει στη Βασιλική ότι δεν θέλει πλέον να τη βλέπει: «Και ζεϊμπεκιές και σουρωμένη και ξεφτίλα! Φρόντισες στα γρήγορα να με αντικαταστήσει με γκόμενο, αντί να πέσεις στα πατώματα. Είσαι μεγάλη γαϊδούρα!», της λέει και φεύγει, ενώ π Βασιλική καταρρέει. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Αναστασία την «παρέμβαση» του Σήφη, αλλά η Αναστασία το αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά και λέει στον αδελφό της: «Δεν θέλω να ανακατεύεσαι στη ζωή μου, αλλά μου αρέσει που με προστατεύει. Μου δείχνεις πόσο με αγαπάς».

Ο Σήφης έξαλλος με τον Αχιλλέα, ο οποιος αδιαφορεί για μια δουλειά που έκαναν μαζί με Ιταλούς, πηγαίνει απροειδοποίητα στην Κύπρο και παίζουν ξύλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Μελίνας που προσπαθεί να τους χωρίσει. Τελικά, με την παρέμβαση του Ματθαίου ο Αχιλλέαw πείθεται να ολοκληρώσει τη δουλειά δουλεύοντας όλη τη μέρα και τη νύχτα παρουσία και του Σήφη. Η Δάφνη κατά λάθος λέει στον Μανωλιό ότι και η k Κωνσταντίνα δεν είναι ’ αθώα περιστερά, αφού πήγε τελικά με τον Κίκη και ο Μανωλιός, αν και προσπαθούν όλοι να τα μπαλώσουν, γίνεται έξαλλος. Ο Διαμαντής ζητάει από την Αναστασία να συναντηθούν και της λέει κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο γι’ αυτόν: «Αναστασία, ήρθε ο Μανούσος από ‘δω. Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, θα δικαστώ ξανά για την απαγωγή τnς Μελίνας. Ήθελα να το μάθεις από μένα, γιατί από αύριο θα κυκλοφορήσει σ’ όλα τα Χανιά. Γι’ αυτό μόνο. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», της λέει και δείχνει πάρα πολύ στενοχωρημένος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved