Οι εξελίξεις της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια» - Η Αγάπη συναντά τη κόρη της
Media

Οι εξελίξεις της σειράς «Δίδυμα Φεγγάρια» - Η Αγάπη συναντά τη κόρη της

Οι ανατροπές και τα μυστικά που έρχονται στο φως είναι πολλά στα νέα επεισόδια της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια».

Η Αγάπη δεν ξέρει τι να πιστέψει και παθαίνει κρίση πανικού μετά από την πρώτη συνάντησή της με την Ελισάβετ.. Παράλληλα, ο Δημήτρης με τη Λίτσα αρχίζουν να διεκδικούν το παιδί της Ελισάβετ.. Σε πολύ δύσκολη θέση έρχεται η Αλίκη όταν η Αμαλία της ζητάει κάτι που έχει σχέση με τον Παύλο.. Ο Στέργιος με την Ελισάβετ πιάνονται στα χέρια μετά το συμβάν με την Αγάπη.. Ο Νικόλας κλειδώνεται στον εαυτό του πάλι, έτσι η Μαρουσώ αποφασίζει να τον πάρει και να φύγουν από την Πάρο , αιφνιδιάζοντας τον Φίλιππο και την Αγάπη.. Η Ελισάβετ δεν αντέχει άλλο την πίεση και εξομολογείται στην Αλίκη την αλήθεια.. Στο μεταξύ, ο Παύλος με μία κίνηση αφήνει την Αμαλία και τον Απόστολο, άναυδους! Η Αγάπη το παίρνει απόφαση και πάει στο σπίτι του πατέρα της, όπου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την.. Αρετή!

Η πρώτη συνάντηση Αγάπης και Αρετής, μετά από τόσο καιρό, θα προκαλέσει συγκίνηση και στις δυο, ενώ παράλληλα η Αγάπη έχει χιλιάδες απορίες που τις εκφράζει στην Αρετή περιμένοντας να πάρει απαντήσεις, οι οποίες όμως αφορούν όλα τα μεγάλα μυστικά του παρελθόντος. Η Ελισάβετ, αποφασίζει να μην αποκαλύψει ακόμα στην Αλίκη τον ρόλο που έπαιζε τόσο καιρό και ζητάει τη συμπαράσταση του Μπρούνο. Ο Φίλιππος, αντιμετωπίζοντας την καινούργια κατάσταση, έχει ακόμα περισσότερες αμφιβολίες για την Αγάπη και το μέλλον της σχέσης τους. Στο μεταξύ ο Παύλος παραμένει εξαφανισμένος στο Λονδίνο, μαζί με τη Λένια και έχει διακόψει την επικοινωνία του με όλους. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, η Αρετή δεν ξέρει πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση, ενώ ο Απόστολος αποφασίζει να πάει στο Λονδίνο για να βρει τον Παύλο. Ο Αντώνης εξακολουθεί να παίζει διπλό ρόλο και με τη δική του βοήθεια ο Στέργιος θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά στον Φίλιππο, αναζητώντας την Αγάπη και οδηγώντας την κατάσταση στα άκρα.

Η Αγάπη μαθαίνει όλη την αλήθεια για την δίδυμη αδερφή της και την μητέρα της και πέφτει απ’ τα σύννεφα. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος με τον Στέργιο πιάνονται στα χέρια και ο Φίλιππος τραυματίζεται.. Η Ελισάβετ λέει στη Σίλα ότι την είδε με τον Δημήτρη και οι δυο γυναίκες τσακώνονται για πρώτη φορά! Ο Αντώνης λέει την αλήθεια στην Εύα για τις δίδυμες κόρες του Ταξόπουλου κι αυτή αποφασίζει να το κάνει πρωτοσέλιδο! Ο Δημήτρης θέλοντας να αποδείξει τον έρωτά του στη Σίλα, χειροδικεί έναν άντρα που την κοίταζε επίμονα.. Η Ελισάβετ ρίχνει τον εγωισμό της και πάει να ξαναδουλέψει στο κομμωτήριο της Λίτσας και την ίδια μέρα εμφανίζεται ο Στέργιος εκεί και της κάνει μια τεράστια σκηνή! Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του και εκεί τον περιμένει η «αληθινή» Αγάπη..

Η Αγάπη συναντά μετά από τόσο καιρό την κόρη της, τη μικρή Λένια και ζουν στιγμές συγκινητικές. Όμως ο Παύλος δεν πιστεύει την Αγάπη και είναι οργισμένος με την ξαφνική εμφάνισή της με τον Φίλιππο στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή ο Στέργιος για να καλύψει τα νώτα του, στήνει ίντριγκες. Κυκλοφορεί το περιοδικό με το αποκλειστικό για τη σχέση της Αγάπης με τον Φίλιππο, που έβγαλε η Εύα ανώνυμα. Το πρωτοσέλιδο με το όνομά του σοκάρει τον Φίλιππο, αλλά και τον Παύλο. Όμως ο Αντώνης το χρησιμοποιεί σαν ατού στην προσπάθειά του να χωρίσει τον Φίλιππο από την Αγάπη. Η Σίλα κι ο Δημήτρης ζουν ένα πάθος, το οποίο συντρίβει την Ελισάβετ, ενώ η Λίτσα μετά τις αποκαλύψεις για την συγγένεια της με την οικογένεια Ταξόπουλου, τη συμβουλεύει να κινηθεί ύπουλα. Μάταια η Αγάπη προσπαθεί να πάρει από τον Παύλο απαντήσεις σχετικά με τα μυστικά που αποκαλύφθηκαν. Εκείνος την αντιμετωπίζει σκληρά και δύσπιστα. Η Ελισάβετ συναντά την Αγάπη έξω από το σπίτι του Παύλου.

Η απόπειρα της Ελισάβετ να μιλήσει στην Αγάπη πέφτει στο κενό. Η Αγάπη της γυρνάει την πλάτη και φεύγει. Υπάρχει όμως ένας τρόπος βγάλει λεφτά η Ελισάβετ από τη συγγένειά της με την αδελφή της και η δαιμόνια Λίτσα που έχει βρει το πως, της τον προτείνει… Η Αμαλία φτάνει στα όριά της και είναι έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο από τον Παύλο. Την δια στιγμή ο Αντώνης συνεχίζει τις συκοφαντίες εναντίον της Αγάπης στο Φίλιππο, με αποτέλεσμα να κλονίζεται η εμπιστοσύνη του όλο και περισσότερο προς την Αγάπη. Όμως η στιγμή της μεγάλης απόφασης για την Αγάπη έχει φτάσει. Πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο Φίλιππο και τη Λένια… Τον έρωτα της ζωής της ή το παιδί της… ένα είναι σίγουρο, ο κλοιός στενεύει, κι η απόφαση που θα πάρει θα τη σημαδέψει για πάντα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved