Αλέξανδρος Παρίσης: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις του «Μπρούσκο»
Media

Αλέξανδρος Παρίσης: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις του «Μπρούσκο»

Ο Μηνάς της σειράς «Μπρούσκο» ή ο κατά κόσμο Αλέξανδρος Παρίσης αποκάλυψε τις εξελίξεις της σειράς.

Τελικά την αγαπά τη Βασιλική;

Νομίζω πως ναι. Είναι η σχέση της ζωής του.

Πάντως της φέρεσαι σαν να μη θέλεις να τη βλέπει μπροστά σου.

Αν το "θέλω" μου είναι να γίνω πατέρας και δεν μου το δίνει, πρέπει να το διεκδικήσω . Καλά, δεν είναι μόνο αυτό.

Τέλος πάντων, θα τα καταφέρει να είστε μαζί και να σε κάνει... πατέρα;

Αυτό το ξέρει μόνο η Βάνα. Πάντως το επόμενο διάστημα θα περάσουμε μια ακόμα πιο μεγάλη κρίση στη σχέση μας με τη Βασιλική.

Ο Σήφης είναι ερωτευμένος με την Άλκηστις. Τελικά, εσύ με ποια γυναίκα θα ήθελες να τον δεις μαζί;

Με τον Σήφη μπορεί να είμαστε κολλητοί. Ο Σήφης είναι σαν να έχει σταματήσει το χρόνο στο χωρισμό του με τη Μελίνα αλλά είναι εσωστρεφής και δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή. Προστατεύει τις σχέσεις του και αυτό είναι ένα άλλο στοιχείο που θαυμάζω. Από την άλλη βλέπω ότι έχει κάποιες σχέσεις αλλά δεν είναι δοσμένος σε αυτές. Είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος στο χωρισμό του με τη Μελίνα .

Με την Όλγα τα ξαναβρίσκουν, μαθαίνω, σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Μάλιστα, αυτή μάλλον δεν τον έχει ξεπεράσει, θα μπορούσε να είναι ξανά μαζί;

Ο,τι αφήνει πίσω του ο Σήφης μένει πίσω. Δεν ξαναγυρίζει εύκολα. Οπότε δύσκολα θα τον δούμε να επιστρέφει. Κάποια στιγμή την αντιπαθούσα και στη συνέχεια τη συμπάθησα. Κάτι που του το 'χα πει αλλά κλονίστηκαν με το χαμό του μωρού .

Εδώ και καιρό ζεις με τη Δάφνη και βλέπουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Το σοβαρό της υπόθεσης είναι ότι η Δάφνη θέλει να γυρίσει στον Διαμαντή. Εσύ τι θα κάνεις, θα την εμποδίσει;

Η Δάφνη είναι μια αδελφή ψυχή και από τη στιγμή που δεν πολυσυμπαθώ τον Μάρκο, δεν με χαλάει να επιστρέψει στον Διαμαντή. Άλλωστε από εκεί τη γνώρισα. Από την άλλη. δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, γιατί η Δάφνη έχει ένα παιδί με άλλον άντρα .

Πηγή: Tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved