«Ο Φάρος»: Επιστρέφει με νέα επεισόδια στην ΕΡΤ3
Media

«Ο Φάρος»: Επιστρέφει με νέα επεισόδια στην ΕΡΤ3

Με νέα επεισόδια επιστρέφει στην ΕΡΤ3 η καθημερινή, δραματική σειρά «Ο Φάρος» (El Faro), ισπανικής παραγωγής 2013-14, την Τρίτη, 3 Μαΐου 2016, στις 15:00.

Η οικογένεια Πένια έχει εδώ και δεκαετίες ένα μικρό εστιατόριο, τον «Φάρο». Οι ζωές των μελών της αλλάζουν δραματικά όταν οι δρόμοι τους συναντιούνται με αυτούς της οικογένειας Μουνιόθ που ενδιαφέρεται να αγοράσει το εστιατόριο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Η Λουθία, κόρη της οικογένεια Πένια, και ο Ρικάρντο, ο κληρονόμος των Μουνιόθ, ζουν μια ιστορία αγάπης που απειλείται από ψέματα, παρεξηγήσεις και αντικρουόμενα συμφέροντα των δύο οικογενειών.

Η σκηνοθεσία είναι των Χεσούς Φοντ και Σιμόν Κασάλ. Πρωταγωνιστούν οι Κάρλος Ολάγια, Φερνάντο Τάτο, Ρεμπέκα Μοντέρο, Ρακέλ Εσπάδα, Θέσαρ Γκόλντι και Σόνια Ρούα.

Η σειρά μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 15:00 έως τις 16:00, ενώ ειδικά για την Τρίτη, 3 Μαΐου προγραμματίζονται δύο επεισόδια, δηλαδή θα διαρκέσει έως τις 17:00. Στις 15:00 μεταδίδεται το 53ο, τελευταίο επεισόδιο της σειράς πριν την προσωρινή διακοπή της, ενώ στις 16:00 αρχίζει το 54ο επεισόδιο με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στο σενάριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved