Όθωνας Μεταξάς: «Στο YFSF ήθελα να δείξω ότι υπάρχουν και άλλες πτυχές του Οθωνα»
Media

Όθωνας Μεταξάς: «Στο YFSF ήθελα να δείξω ότι υπάρχουν και άλλες πτυχές του Οθωνα»

Αυτή την περίοδο ο Όθωνας Μεταξάς αξιοποιεί στο έπακρο την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει πραγματικά στο «Your Face Sounds Familiar» - στο οποίο φυσικά διαπρέπει.

Είναι η πρώτη φορά για σένα που κατάφερες να συνδυάσεις τις δύο σου μεγάλες αγάπες, την υποκριτική και το τραγούδι, στην τηλεόραση;

«Έχω παίξει σε μιούζικαλ και σε μουσικές σκηνές, αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να με δει το ευρύ κοινό ως τραγουδιστή, πέρα από την υποκριτική. Είναι μια διαδικασία αρκετά επίπονη και ομολογώ πως νόμιζα ότι η συμμετοχή μου στο «Your Face Sounds Familiar» θα ήταν μια βόλτα, αλλά μου βγήκε ανάβαση σε βουνό. Ξεπέρασα πολλές φορές τον εαυτό μου, όπως όταν υποδύθηκα τον Αντριάνο Τσελεντάνο. Επρεπε να μάθω ιταλικά μέσα σε μία εβδομάδα. Πολύ δύσκολη επίσης ήταν η μίμηση του Πολ Ανκα»

Οπως είδαμε στο τελευταίο live στο οποίο αναδείχθηκες νικητής, έκρυβες πραγματικά έναν Πολ Ανκα μέσα σου. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

«Ανακαλύπτω πολλά μέσα από αυτό το σόου. Ηταν μεγάλη χαρά που κέρδισα την πρώτη θέση γιατί είναι μια ανταμοιβή στους κόπους μου. Μου αρέσει, όμως, γιατί όλοι όσοι συμμετέχουν στο YFSF είναι καλοί και κάθε φορά είμαστε καλύτεροι»

Νομίζεις ότι οι κριτές είναι επιεικείς;

«Δεν θεωρώ ότι είναι χαλαροί. Είναι δύσκολοι, τις περισσότερες φορές εύστοχοι και αυστηροί, με υψηλά στάνταρ. Είναι μια επιτροπή που πρέπει να κοπιάσεις για να την κατακτήσεις. Δεν σου χαρίζεται»

Ποιος ήταν ο λόγος που σε έκανε να αποφασίσεις να συμμετάσχεις στο YFSF; Ποιος είναι ο στόχος σου; «Επειδή είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και εσωστρεφής, είχα ανάγκη για εξωστρέφεια και να περάσω ευχάριστα. Στην τηλεόραση, αν δεν σου δοθεί η ευκαιρία να δείξεις και άλλες πλευρές σου ως ηθοποιού, δυστυχώς τυποποιείσαι. Γνωρίζω ότι το κοινό δεν με φαντάζεται να κάνω έναν ρόλο καρατερίστα ή έναν σκοτεινό τύπο. Μέσα από τη συμμετοχή μου στο YFSF ήθελα να δείξω ότι υπάρχουν και άλλες πτυχές του Οθωνα»
Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved