Η Κουτσελίνη κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και κάποιος θα… κλάψει
Media

Η Κουτσελίνη κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και κάποιος θα… κλάψει

Η Ζήνα Κουτσελίνη κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και κάποιος θα είναι πολύ δυσαρεστημένος από αυτά που θα διαβάσει. 

Ελένη Μενεγάκη: «Η μοναδική Ελληνίδα σταρ, γιατί είναι ο άνθρωπος που πήρε όσα η ζωή της προσέφερε, χωρίς αχαριστία. Έμεινε συνεπής όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στο τηλεοπτικό της κοινό, τουλάχιστον δημόσια, γι' αυτό και το κοινό της συγχώρεσε πολλά πράγματα. Κι όταν κάποια στιγμή έχασε έδαφος, είχε την υπομονή να περιμένει να το ξανακερδίσει, χωρίς λάθη και «κατηγορώ» σε ανθρώπους που δεν έφταιγαν. Επίσης, δεν έκρινε ποτέ συνάδελφο της με εμμονικό τρόπο.»

Ρούλα Κορομηλά: «Είναι αδιαμφισβήτητα σταρ, αλλά για μένα όχι στο μέγεθος της Ελένης. Φέτος κάνει στο «Ε» μια τεράστια προσπάθεια, ένα φαντασμαγορικό οόου, δε μένει, λοιπόν, παρά να της πω δημόσια ένα μεγάλο μπράβο. Το comeback της με συγκίνησε. Ελπίζω ν' απολαύσει αυτό που η ζωή της φέρνει τώρα και να χαρίσει στο κοινό ακόμα ωραιότερες στιγμές»

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν μ' αρέσει, δεν βρίσκω λόγο να είναι στην τηλεόραση. Προσπαθεί να μιλήσει τη γλώσσα της νεολαίας με τρόπο παιδικό».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Κωνσταντίνα περπάτησε σ' ένα δρόμο που η ίδια επέλεξε. Το θέμα είναι να δει αν αυτοί που κατάφεραν κι έμειναν ως στο τέλος της διαδρομής μαζί της, αξίζουν να είναι δίπλα της».

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Υπάρχουν στιγμές που τηλεοπτικά είναι ανέκφραστη. Θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει απελευθερώσει τον εαυτό της και δεν έχει δείξει τις δυνατότητες της. Όταν το κάνει, θα αρέσει πιο πολύ!»

Κατερίνα Καινούργιου: «Την πίστεψα από την πρώτη στιγμή. Όμως ξεπέρασε το όριο του αυθορμητισμού που η τηλεόραση επιτρέπει...Φέτος έκανε αρκετά λάθη. Δε μοίρασε τη μπάλα όπως έπρεπε. Στην έναρξη δήλωσε ''κεντρικιά'', ενώ έπρεπε να αφήσει τους τηλεθεατές να την ορίσουν ως ''κεντρική παρουσιάστρια'' μέσα από τη δουλειά της».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι δικό μου «παιδί»! Κατέκτησε μια ζώνη με σκληρή δουλειά και πολλή προσπάθεια και της αξίζει αυτή η επιτυχία και η καθολική αποδοχή που έχει από τον κόσμο. Είναι μια δικαίωση για την ίδια. Είμαι σίγουρη ότι μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά, αν την πιστέψει το κανάλι όσο πιστεύει εκείνη σ' αυτό.»

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά: «Μ' αρέσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο και είναι ιδανικοί σ' αυτό που κάνουν. Στο παρελθόν έχω κρίνει τη Φαιή, όταν ένιωσα ότι βάζει τον εαυτό της σε δεύτερο ρόλο στην εκπομπή.»

Τατιάνα Στεφανίδου: «Είναι μοναδική σ' αυτό που κάνει και την παραδέχομαι.»

Κατερίνα Καραβάτου: «Μ' αρέσει πολύ. Και με τον Κρατερό Κατσούλη ταιριάζουν τηλεοπτικά, κάνουν ωραία παρέα. Δεν είναι τυχαίο που σημειώνουν υψηλά νούμερα σιη ζώνη του σαββατοκύριακου.»

Μαρία Μπεκατώρου: «Την απολαμβάνω στο «YFSF». Στο «Πρωινό Σου-Κου», όμως, που είναι μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, μου φαίνεται ότι ακόμα αναζητά κάτι. Αντίθετα, ο Νίκος δείχνει πιο άνετος και εξοικειωμένος από εκείνη.»

Δούκισσα Νομικού: «Κούκλα και την πιστεύω. Με τον Θέμο Αναστασιάδη μ' αρέσει πολύ. Στο «Joy», ειλικρινά, δε βρήκα το λόγο που την επέλεξαν. Όταν έχεις τη Δούκισσα Νομικού, της δίνεις μια αντίστοιχη εκπομπή με της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία για μένα έχει την πιο ωραία αισθητική που έχω δει τελευταία στην τηλεόραση. Είναι ένα σύγχρονο, διαφορετικά μαγκαζίνο.»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μ' αρέσει, φέτος είναι η χρονιά του. Το έχει αποδείξει ότι είναι παρουσιαστής πρώτης γραμμής, με επιτυχίες στο ενεργητικό του, και πολλές από αυτές σε δικά του concept εκπομπών. Τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν.»

Λάκης Λαζόπουλος: Είναι τόσο ευφυής, που μπορεί ν' ανεβάσει και να κατεβάσει μια κυβέρνηση με την πολιτική του σάτιρα, θα ήθελα να τη μετριάσει και ν' αφήσει την επιλογή στους τηλεθεατές, να σκεφτούν και να προβληματιστούν. Έχει τον τρόπο να πετυχαίνει ό,τι επιθυμεί.»

Ναταλία Γερμανού: «Δεν είμαι σίγουρη ότι της αρέσει αυτό που κάνει φέτος στην τηλεόραση. Νιώθω ότι ήδη ψάχνει τον επόμενο δρόμο της. Ως παρουσιάστρια, αντικειμενικά είναι πολύ καλή.»

Ελεονώρα Μελέτη: «Στα πρωία της βήματα δε μ' άρεσε καθόλου. Αφού την έκρινα και είδα τη βελτίωση της, την αναγνώρισα. Μου λείπει που δεν είναι καθημερινά στον αέρα, είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved