Σάκης Ρουβάς: «Ο καθένας οφείλει να βοηθά τη χώρα του και τους συνανθρώπους του»
Media

Σάκης Ρουβάς: «Ο καθένας οφείλει να βοηθά τη χώρα του και τους συνανθρώπους του»

Το ελληνικό «Χ-Factor» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το όνομα του Σάκη Ρουβά. Πώς νιώθει ο ίδιος που συμμετέχει και στην ανανεωμένη μορφή του σόου;

«Είμαι ενθουσιασμένος που το «Χ-Factor» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το πρώτο μου ολοκληρωμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ και είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Έχω την ίδια ανυπομονησία και τον ίδιο ενθουσιασμό να ανέβω στη σκηνή του «Χ-Factor». Το « Χ-Factor» έχει αλλάξει, έχει εξελιχθεί... Όσο για μένα, θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε!».

Ο τραγουδιστής συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές δράσεις, αλλά και σε ενέργειες προβολής της χώρας μας ατό εξωτερικό. Ποιο είναι το όνειρο του για την Ελλάδα; «Είμαστε η ωραιότερη χώρα του κόσμου! Ονειρεύομαι μια Ελλάδα που θα έχει τη θέση και την εικόνα που της αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη, μια εικόνα δύναμης και υπερηφάνειας, σύμβολο και του σύγχρονου πολιτισμού», λέει στο 7 μέρες tv.

Θα επέλεγε κάποια στιγμή να πολιτευτεί, προκειμένου να βοηθήσει όπως πιστεύει τη χώρα μας; «Ο καθένας οφείλει να βοηθά τη χώρα του και τους συνανθρώπους του από τη θέση που κατέχει και σύμφωνα με τη δύναμη και τις δυνατότητες του και αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ», λέει και μιλά για την οικογένεια του.

«Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει με την Κάτια. Κι εγώ είμαι παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας και πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω μια μεγάλη οικογένεια! Είναι μεγάλη ευθύνη αλλά και μεγάλη ευτυχία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved