Οι Συμμαθητές: Η έκρηξη, η φωτιά και η αγωνία για τον Αντρέα
Media

Οι Συμμαθητές: Η έκρηξη, η φωτιά και η αγωνία για τον Αντρέα

Επεισοδιακά συνεχίζονται οι εξελίξεις στο πετυχημένο σήριαλ του Ant1, Οι Συμμαθητές. Και η αγωνία χτυπάει κόκκινο!

Από τη μία η Τατιάνα αποκαλύπτει στην Βάλλια πως δεν πήρε ποτέ τα αποτελέσματα του τεστ DNA του παιδιού που θεωρείται παιδί του Παύλου αλλά πλέον "παίζει" και να μην είναι και από την άλλη τα σχέδια της Ίριδας για εκδίκηση φέρνουν την απόλυτη καταστροφή.

Μια έκρηξη στα καινούργια μηχανήματα που η ίδια έχει φροντίσει να σαμποτάρει φέρνει τα πάνω κάτω στην Κούλντογκ, αφού μετά την έκρηξη ακολουθεί φωτιά και κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει τον Αντρέα που είναι παγιδευμένος μέσα στο ασανσέρ και κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση.

Την αγωνία περνάει και η ίδια η Ίριδα αφού είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του και ετοιμάζεται να του "σκάσει" και τη βόμβα ότι είναι έγκυος από εκείνον, προσπαθώντας να τον χωρίσει από την Μαριλένα με ένα παιδί που δεν είναι δικό του αλλά του φίλου του γιου του, Κυριάκου.

Έχουμε πολλά να δούμε λοιπόν ακόμα και περιμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις και το αν τελικά θα αποκαλυφθεί και πότε το διπλό άχημο παιχνίδι της Ίριδας τόσο κατά του πατέρα της, Αριστείδη, όσο και κατά της αδερφής της Μαριλένας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved